- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбираме , че ...
Кога разбирате , че е дошло времето да кажем ... "Обичам те"![]()
Когато наистина го почувстваш и имаш нуждата да го кажеш...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
зависи какво обичам те ,че жените го ползват и между приятели тва нещо
GabiT{{}} се е изкала много правилно и аз съм на същото мнение![]()
като светне една червена лампичка, значи сме в ефир![]()
според теб как? естествено когато го почувстваш![]()
Първоначално написано от Riot
На мен ми е по-лесно да го кажа на приятелПървоначално написано от hanovete
![]()
А иначе, когато изпитваш нуждата да го кажеш,
то ти идва от вътре...![]()
Казвам ги когато съм сигурна,че това което изпитвам наистина е обич, а не нещо преходно, някакво увлечение, влюбване!Първоначално написано от fate_f
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Еми аэ съм си човек,който се подава на емоциите си и съм каэвала на хора,които поэнавам от един-два дни "Обичам те".Но винаги,когато съм го каэала на някого,така съм го усещала.Не мисля,че тея думи са нещо,эа което трябва да се колебаеш дали да го кажеш,или пък да "чакаш подходящия момент"-смешна работа.Щом искаш да го кажеш,каэваш го.Тва са хубави думи.
[size=7][b][u]fosse cos
когато нещо отвътре те кара да го кажеш![]()
То се чувства...никой не може да ти каже кога точно[/i]
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Когато съм сигурна, че ще ще ми отвърнат със същото, не по - рано!
Еми 1 п1т с1м го казвал и то беше, ш'от праихме тогава с каката много ху'ав секс и така...![]()
Когато си го мисля наистина тогава го казвам![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
+1Еми аэ съм си човек,който се подава на емоциите си и съм каэвала на хора,които поэнавам от един-два дни "Обичам те".Но винаги,когато съм го каэала на някого,така съм го усещала.Не мисля,че тея думи са нещо,эа което трябва да се колебаеш дали да го кажеш,или пък да "чакаш подходящия момент"-смешна работа.Щом искаш да го кажеш,каэваш го.Тва са хубави думи.![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Когато почувствам, че съм готова да го кажа на човека до мен, когато искам наистина той да знае, че вече ми е станал скъп на сърцето, не че просто ми допада или го харесвам, а че е успял да се докосне до сърцето ми наистина.
И аз така мисляПървоначално написано от GabiT{{}}
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Просто го чувстваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
като трябва да забия някоя по-малка, така я лъжа![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В действителност трябва да изчакаш докато го почувстваш наистина.. не да го използваш само да приближиш момичето/момчето повечко до себе си.. а и трябва да внимаваш ако е прекалено рано, защото човекът срещу теб може да се поизплаши..
казваш оби4ам те когато наистина оби4аш някого.а оби4аш някого когато си страшно щастлива с него,сънуваш го,мислиш мн за него,искаш да бъде щастлив(дори и ако не е с теб) и правиш вси4ко възможно за да е щастлив,когато не можеш и един ден без него
то ти идва от вътре.......4yStVa SE
![]()
![]()
....aZ gO 4YtSVaM sAmO kAtO sAm S mOiTo BeB4E...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()