- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотна...
Ми... и аз![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от uнTi7лeD:
Koi e kaal che mi traa muj mariaz nqma s koi da izlezna,sex ne mi trea
махни си шибания подпис...
брутално тъп ли чух...
на мен пък ми е студено, ама не пускам теми
be_true кое е филмчето от подписа ти,че в такива дъждовни следобеди няма какво да се прави![]()
Никой не иска да бъде сам и винаги трябва да си оптимистично настроен...нали знаеш " За всеки влак има пътници.".Обаче понякога да си оптимист е равнозначно на да си мазохист...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
magi_megi не ги успокоявай така ..... не мисля че за всеки влак си има пътници.... просто не всички успяват да стигнат на точното време и точното място.... така че момичета ЛЯТО Е... време за свалки .... действайте... недейте да чаката небето да се стовари върху главите ви ....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Невероятната история на Амели ПуленПървоначално написано от NaNa_SladuRana
самотата си има и свойте +...сега можеш да си намериш ново гадже!![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Никой не иска да е сам
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
А да уе...А к'фо - вместо да си кажеш така и да излезеш,шш си седиш у вас и шш се самосъжаляваш....Не ме разсмивай...Първоначално написано от PePeLePew
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Aз искам да съм сам... във 99% от времето си... 1 човек да е и ме пренебрегнаха..Първоначално написано от didi_baby
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Мерси,ако го имаш,може ли да ми го пратиш,защото ми позволява да дръпна само торента без субтитри,а пред другите два антивирусната слага стенаПървоначално написано от be_true
скайпа ми е nanet0
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
... купи си вибратор![]()
Ммм като пишеш тука едва ли ще си намериш гадже,излез набележи си некой ,използвай чара си и ако не стане правиш така със следващия,се някога ше ти се отвори парашута,споко.![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
хаха добър съвет
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
самотата си има и свойте +...сега можеш да си намериш ново гадже!
Никои не обича да е сам! но понякога всеки има такива моменти за това помисли си добре над нещата, които те тревожат и бягаи да се веселиш!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()