- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- браменна съм за 2-ри път
Първоначално написано от My`OwN
кажи ми 4е не съм аз![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пожелавам ти от слон да ти е третото забременяване, а четвъртото може би от кит!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
f.a.k.e shtom chetesh knijki za lqtnata ili si nqkoi pulen obitak ili si 4-5 klas ,a taya 800str sigurno e bila Harry Poter![]()
ti ako prochetesh neshto maika ti shte spre da pyrdi po navikПървоначално написано от GbSy
Таа твойта бременност почна ежедневие да ти става..![]()
![]()
mi ne nito sam ubitak, nito sam 4-5 klas, nito pyk knigata e hari potyr ; za razlika ot teb az ne sym sprqla obuchenieto si 2-ri klas zashtoto bashta mi e nqmal pari da mi dade za uchebnici i zakuska....Първоначално написано от FlipY
i kato sa opitvash da napishesh neshto pravilno t.e. hari potyr go napravi dokraq . pishe se harry potter
oooo shte ima kentavarcheta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
пред "т.е" се слага запетайка![]()
predlojeniq za imena???Първоначално написано от someonefree
![]()
f.a.k.e. tova nai mn shte im otivaПървоначално написано от f.a.k.e.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Смотлю да отговарят на същноста на маика им ...другиа Обикатакус по -представително звучи...може и Мазолит...
obitakus i mazolit da ne ste ti i sestra ti?Първоначално написано от FlipY
![]()
emi ti trqbva da kajesh nali si obsht rabotnik tamПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Голяма работа като е от песен на Linkin Park. Слушам ги сигурно от както родителите ти са се радвали, че им казваш "Мамо" и "Тати"... И тази песен не е нищо особено.Първоначално написано от -4arovnata-
По темата. Е честито.
eeee edin pich da ima v toq forum, brao brat! (bow)Първоначално написано от Pliok0019
детето маи избива комплексине знам още има ли ама преди в училищата имаше психолози..маи ще е добре да идеш и да поговориш с него
![]()
eeee edin pich da ima v toq forum, brao brat! (bow)Първоначално написано от Pliok0019
Първоначално написано от f.a.k.e.
Бе ние можем да те видим тука ама как да разберем поне покажи коя си![]()
izgledai sichkite klipcheta i si izberi 1 :d
хахахах
chestno ; neska toi mi kaza che se e skysal prezervativa, ama kriel da ne se shokiram...............Първоначално написано от woshia_style
![]()