- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кфо ше праим с транспорта
i az bqh taka s u4ili6tata oba4e az sum s 8-tramvai ama ni6to kari to nali sme si v edno daskaloПървоначално написано от karitooy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
Иъъп![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Ами пеша май ще ходя, 'щото то се оказа до нас, но незнам дали 1-вия учебен ще стане, защото това "нас" още се строи и е възможно тогава още да сме на квартира, та зависи къде живеем...
П.П. В Пловдив ще уча.![]()
Е да ти честитя това новото "вас"![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
ДамзззПървоначално написано от vio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз ще си използвам същия транспорт,който използвах и за даскалото до 7клас![]()
211![]()
![]()
![]()
Нооо няма да ходя надолу,а нагоре...абе като гледам и за същото време ще съм в даскалосамо,че ще бъдем повече време на даскалоо
![]()
не ти сванах много писаниците![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм пеша...живея на не повече от 50-60 метра от даскало![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
С едно от тези:
трамваи - 5 и 8
автобуси - 84 и 280
Но съм за 1 спирка,
така че едвали с някой
ще се засечем![]()
И аз ще съм с 120,ама до НПМГ.Първоначално написано от mimkata1234
Аз ще трябва да ставам в 5.До НПМГ пътувам 1ч и 30 мин..ужассПървоначално написано от karitooy
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
аве 120 от къде минава![]()
мухахаха
Черковна![]()
![]()
Izvinqvai,de u4i6Първоначално написано от preichetoy
Hose Martin?Първоначално написано от Izzy_
аз ще ходя с 4ката за 2 спирки![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз с 22 за 3 спирки![]()
![]()
![]()
кое ти е даскалото,щото и аз пътувам с 72Първоначално написано от maigeri08
![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Дам сподели че и аз мога с него да ходя![]()
![]()
никой ли няма да пътува с 204/88/404/4 тролей/9 трамвай![]()
![]()
мухахаха
НТБГПървоначално написано от love_bites
![]()
Non musique - non vie!
Една съученичка е на 15 минути от даскалото ама става 5 заранта, за да си прови косата с преса...и то сяка сутрин.Първоначално написано от karitooy
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
дам дам....аз му знам отлично марширута,защото съм в квартал ГЕРЕНА.Първоначално написано от Xelliex*
Ако незнаете,ще ви разкрия една 'тайна' на шофьорите на автобус 120
,има периоди,които много закаснява ...чакала съм го 1 час някой път....е са' , пак им е станало нещо на шофьорите и все закъсняват с повон час или 40 мин
![]()
.Ама ония ден го чакахме на спирката около час, и като се събра тълпа с хора,и като го погнахме сички.....как му викахме,баси скандалите......
![]()
![]()
и той спря автобуса и нещ'e да тръгва,на инат
.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
и аз не разбрах![]()
![]()
![]()