- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кфо ше праим с транспорта
na men mi e lesno da stigamdomoeto daskalo![]()
Огромен размер на картинката! /machoka/
213/214 а после тролей 6/7 или автобус 309/310
Ами аз с 309 автобус,посока лъвов мостЯяяко скука е щото няма с кой да си приказвам в него..
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
az obi4am pe6a4ka da si hodq do daskaloto ni6to 4e e na 4as-4as i polovina put..daje i kato se uspq pak pe6a4ka i vinagi si zakusnqvam am ne mi puka mn mn..![]()
Аз ще съм с училищния транспорт. Реших, че Златарски е на малко странно място и единственият вариант е маршрутка, която обаче не ми е толкова удобна за хващане. Тъй че в краен случай решихме да ползвам училищния транспорт.
Аз съм с трабвай 7 в посока жк.Надежда.
Компания си имам2мата ми най-добри приятели. Не са от мойто училище, ама яко лаф ще става в трамвая. :Д
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
moq transport e ujasen.ima reis na 40 min ,a az sutrin trqbva da hvashtam reis (21/22 ili 23) , sled tova tramvai do luvov most, i sled tova 1 ili 7 tramvai do NTBG taka 4e sutrin she stavam dooosta rano![]()
Айде бе,сама ли ше пътувам?!Първоначално написано от SuNsEt
...Няма ли някой с моя превоз?
![]()
Аз честно казано си купувам,но дупча само ако има контрол...Първоначално написано от sladko_teenche_v
За това и гледам от коя страна се качвам по тролейте и т.н.
![]()
baby_v, къде учиш ?
balbuk-balbuk, ти в НПМГ ли си?
Аз съм с 9 от кръста за 1 спирка до "Хемус" от там на 102 до Южния или до "Иван Вазов" .Понякога се прибирам с 1 от "Ив.Вазов" до НДК и от там с 9 до Кемпински...
damПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
a ti ?
мухахаха
НПГПФ,а НПМГ-то е на 5 мин от насПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
83 ходи дотам... и е там, където почва Люлин на Сливница до новия мебелен магазин...там е и западния парк и точно на Орион има МакдоналдсПървоначално написано от sladko_teenche_v
Аз пък много си обичам градския транспорт.Винаги става нещо забавно и ми е много кеф.Ами иначе аз пътувам с трамвай 10...после метро и после 11.
![]()
Еми даскалото ми е на другия край на града и ще тряа да пътувам по 40-50 минути с 148, 209 или 118
Еми даскалото ми е на другия край на града и ще тряа да пътувам по 40-50 минути с 148, 209 или 118
аз съм с тролей 6 или 7 от село люлин ги хващам до мария луиза и после с трамвай 1 или 7 до НТБГПаНчАтАнТрА~
Няма никой с тролей No. 6 ili 7
Tова е привилегията да си в ''село'' Люлин
а, когато ми омръзнат миризливите тролеи, ползвам метрото!
а пак може с метрото и после пак с трамвай 6 или 7
а бтв ~ПаНчАтАнТрА~ може ли скайп???
ако има някои по моя маршрут да пише на скайп : miss_rihanna_fenty
абе село люлин .. ти си от село
парашутника 1
Аз със трамвай 1 или 7 или с метро.Първоначално написано от preichetoy
![]()
I love only myself and fight only for myself!
абе аз знам че софия е голям град ама незнаех че има автобуси 111 или некви подобни трицифрени номера на автобуси аз тук в плевен ще си карам само с едно тролейче ако съм на сторгозия ще пътувам с 8 или ако съм на девета в марин дринов ще съм с автобъс единица
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не само трицифрени номера има,ами и още 330 простотии.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
със 76 после 4 или 11![]()
da ama az zapo4vam v 7:20 purva smqna i putq mi e edin 4as trqbva da sum ped deset min predi zapo4vane na 4asa koeto 6te re4e 4e az trqbva da stavam v 5:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ще пътувам с такси,заедно с две приятелки![]()
Суетата.Моят любим грях.