- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кфо ше праим с транспорта
ми сиг темата ше ви се стори тъпа(и на мен така) но искам да попитам кой с какъв транспорт ще си ходи до новото даскало .така може някои да намери компания за по време на път .и аз не бих отказал![]()
мухахаха
Мойто даскало е в квартала ми на 10 минути пеша,и съответно пеша ще ходя.Радвам се,защото по - градският транспорт е пълно със смръдливи страрци и с роми.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
с метро и после трамвай 1 или 7![]()
mindscan
Пеша!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
дразниш ли меПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
мухахаха
моито даскало ще ми е на 15/20 минути ама мисля или пеша да ходя или с такси....
в тия рейцове както каза SeXyL[!]Nk@ какво ли не се среща ...![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
С трамвай 22 към 138 даскало софия има ли някои по този маршрут да пише на ЛС ако има![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
120-автобус към ромънското.
Въобще не ми се щте амаа...ко да напр. далече ми е;(
аз пък да се похваля или по точно да се оплача ше пътувам или с 88 до НПМГто или с 204 и после 9тка трамвай и може би ако намеря по умен маршрут по него![]()
мухахаха
някои с 22 трамваиче![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
При мен причината да не пиша много училища беше точно транспорта! Не си представям първа смяна да ставам в 5 примерноУчилището ми се падна в района,надявам се да не е скапано точно заради тази привилегия...а иначе само с един автобус съм - 111
![]()
То и аз така направих и затова с 22 трамваичето за 5 мин до даскало![]()
![]()
да ако можех и аз
![]()
мухахаха
НПМГ с биология нали ?
![]()
![]()
с мат и англиискиПървоначално написано от Xelliex*
![]()
а ти в 138 >?
мухахаха
дам позна ако искаш пиши на ЛС да не ги затрудняваме тук и аз кандидатствах в нпмг но после се отказах![]()
![]()
![]()
с трамвай 22 и рейс 72
Non musique - non vie!
ама откаде взимаш 22 трамвая защото и аз пътувам с негоможе да сме в една посока
![]()
От сухата река - 1 спирка преди гара Подуяне. А ти?Първоначално написано от Xelliex*
Non musique - non vie!
от театър софия е 22
![]()