- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се държа?
Проблема ми е следния..приятеля ми беше за 3 седмици в 4ужбина..е да ама тая събота си идва,за което аз съм адски ама адски щастлива...просто няма нужда да обеснявам защо,на някои това им е познато..Но проблема е,4е аз свикнах някакси сега да съм без него и да тъжа(може би ми стана навик)..та какво да правя,за да не разбере той,4е аз ще съм малко странна няколко дни,седмици нз..ужасно мн се кефа,4е ще си е с мен,но не искам да разбере,4е ще мие неловко може би като на първата ни среща. иМА ЛИ някакъв на4ин или просто да му обесня как се 4увствам и така би ли ми помогнало да преодолея целия стрес,който ми е на главата сега. БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ ОТГОВОРИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Обясни му как се чувстваш. След това се дръж нормално - както пожелаеш. Сигурна съм, че ще те разбере и ще ти помогне да преодолееш тези няколко дни по-лесно.
Чувствата трябва да се изразяват незнаеш какво е пък чувството да видиш някой да се радва че те вижда... направо се разтапяш![]()
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Съгласна съм.Първоначално написано от Pliok0019
[size=7][b][u]fosse cos
дръж се естествено-ако те пита нещо що си така странна кажи му 4е просто ти е липсвал сттаршно мн и се радваш да го видиш![]()
Ми говорете,кажи му,че ти е малко неестествено,а иначе си се дръж нормално,както винаги![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ми кажи му няма стане нещо кой знае колко страшно, представи си че си на неговото място и той то го каже Wink
Първоначално написано от Presley`n`Sum
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами дръж се напълно нормално и си изразявай чуствата без да се чустваш неловко...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
според мен веднага щом го видиш,това неловко чувство ще се изпари![]()
Той ще се зарадва 4е ти е било мъ4но за негоПървоначално написано от DJ_LION
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Просто му кажи,че ти е липсвал ужасно много,сподели го така,както го каза на нас и той ще ти помогне всичко да бъде както преди,а и за него сигурно ще е мн емоциално,все пак толкова време разделени!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
толкова трудно беше...не мога да ви опиша,но мисля,4е знаете как се 4увствам според отговорите ви..а той? Той е ангел4е,но някакси просто толкова много неща са му и на неговата глава..толкова проблеми,толкова мъки и въпреки това е силен,но мисля,4е като съм ве4е в неговите прегръдки пак..ще ми мине,но сега мн съм притеснена за полета му..боже стискайте палци да се върне жив и здрав..защото аз съм на ръба на нервна криза..мНого ви благодаря,4е ми дадохте съвет.т.е 4е подкрепихте едно от мойте мнениясиг съм,4е ако му споделя,а днеска го напрАвих в 4ата..казах му милоо може да се държа странно,може да мислиш,4е е така,но това е просто защото не съм те виждала толкова време..и както о4аквах той ми каза,4е просто иска да е с мен и да не се притеснявам от нищо..а аз толкова плаках когато си тръгна..подарих му хаха смешно е и знае само един 4овек..малко сребърно клю4е с катинар като символ на това,4е сърцето ми го държи той и ще бъда неговото моми4е,когато се върне..защото знам,4е колкото и да е твърд и той е имал притеснения и смущщения..айде стига съм дрънкала..пак ви благодаря
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Стискаме палци!Не се притеснявай толкова,просто си мисли как ще го видиш,ще го прегърнеш и ще забравиш за всичко!Така ще стане,без паника!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
И аз така мисля.Но ако все пак не стане така, кажи му как се чувстваш и той ще ти помогне да преодолееш неловкостта.Първоначално написано от RaichetO:
![]()
Не се притеснявай.Ако наистина го обичаш толкова много,щом го видиш,ще забравиш всичко около теб![]()
![]()
Нали сте гаджета,трябва да си имате доверие...Мисълта ми е,че битрябвало да говориш открито с него-да изразяваш какво чувстваш.
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
да доверие си имаме все пак ходим от половин година и пове4е а и се познаваме от мн време..но просто нз дали бихте ме разбрали просто когато го няма мн тъжа,а като си е до мен и си4ко си е наред..но сега сме разделени за малко пове4е време и мисълта ми беше дали този страх ще отмине,когато ве4е утре по това време..живот и здраве ме прегърне..
Ами споко като го видиш и като изтръпнеш от кеф ще забравиш че ти е било неловко![]()
Glory,Glory Manchester United!!!