Просто искам да си го излея някъде че се дразня. Мойто момиче ме прави на луд и това дразни много защото аз такива неща не обичам. Казва че съм първото момче което обича и иска да е само с мен. Има някъв в друг град с който били като брат и сестра но аз не съм тъп и виждам че я сваля от всякъде, всеки път като се скараме тя все говори с него за това колко го обичала и такива ми работи, днес пред мен и звъни бившото и и казва че я обича а тя му казва че и липсвал, днес ми се направи а мен ме беше страх да не я нараня ако я зарежа. Само ми обяснява защо не сме се ебали и аз и казвам че е малка (тя е на 15) и тя само се цупи и цупи, ми като иска такъв има много за кво се гаври с мене и ме дразни само, знае какъв съм и се опитва да ме направи някакъв долнопробен. Нейна приятелка все плаче заради един който я върти, днеска той отишъл да се напие и да се нашмърка с приятели вместо да е с нея и аз и брат й се изнервихме много и ако го бях видял щях да му счупя главата заради което гаджето се разсърди защото ми станало гадно.

Абе не знам глупости ама..