толкова трудно беше...не мога да ви опиша,но мисля,4е знаете как се 4увствам според отговорите ви..а той? Той е ангел4е,но някакси просто толкова много неща са му и на неговата глава..толкова проблеми,толкова мъки и въпреки това е силен,но мисля,4е като съм ве4е в неговите прегръдки пак..ще ми мине,но сега мн съм притеснена за полета му..боже стискайте палци да се върне жив и здрав..защото аз съм на ръба на нервна криза..мНого ви благодаря,4е ми дадохте съвет.т.е 4е подкрепихте едно от мойте мнения сиг съм,4е ако му споделя,а днеска го напрАвих в 4ата..казах му милоо може да се държа странно,може да мислиш,4е е така,но това е просто защото не съм те виждала толкова време..и както о4аквах той ми каза,4е просто иска да е с мен и да не се притеснявам от нищо..а аз толкова плаках когато си тръгна..подарих му хаха смешно е и знае само един 4овек..малко сребърно клю4е с катинар като символ на това,4е сърцето ми го държи той и ще бъда неговото моми4е,когато се върне..защото знам,4е колкото и да е твърд и той е имал притеснения и смущщения..айде стига съм дрънкала..пак ви благодаря