.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    у нас

Какво да направя?-Обичам Го..!!

Мойта история е доста странна може би..
    С момчето(Емо) което обичам преди 2години не се познавахме,но странното бе,че се мразехме,а за какво незнам
    Запознахме се и почнахме да излизаме с общи приятели и разбрах,че той ме харесва а аз ходех с негов прител-не бяхме големите гаджета,такаче скъсах с него заради Емо,защото ми беше много гадно.
    С времето започнах да го харесвам и така и двамата,но нали бяхме по-малки и глупави и нишо не стана..а аз го харесвам от юли.2006г.
    е вече бих казала,че го обичам и то страшно много Разбрах,че от 2 месеца и той ме харесва,защото кой ли вече не ми го каза и приятелките ми казваха да му кажа,но аз немога..Той е много срамежлив и не ми казва нишо по този въпрос..Но аз реших да му кажа и го направих вчера.. Сега съжалявам много..много ми е гадно..

Аз: emo vij kvo sa..emi zna4i.off
    haresvam te nz dali i ti me haresva6 i kvo 6te si pomisli6 ili sa kat sum ti kazala kak 6te se durji6 s mene..ili puk kat se vidime kvo 6te si misli6..xmm nz no mislq,4e e po-dobre da ti kaja,4e taka se 4uvstvam po spokoina .. nz sa kvo 6te mi kaje6 ili 6te se smee6 sigurno kva sum tupa moje6 da si pomisli6 nz no misq,4e trqbva da znae6 tova...i iskam ako ne me haresva6 pak da si govorime normalno i kat priqteli..!!!!!
    Той: emi i da me haresva6 i da ne me haresva6 pak 6te si govorime
    Аз: kvo zna4i tva?
    Той: emi 4e si4ko si e OK
    Аз: emi hubavo

-------------------------------------------------------------------------------------
    После само целувки за лека нощ..но аз незнам какво да правя къжете немога така много ми е гадно..ужасно много моля Ви помогнете..
    Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен трябва да поговорите на 4 очи.Кажи му какво чувстваш към него, но лично, не по чата.Така ще можеш да видиш реакциите му и да прецениш какво да кажеш.Попитай го също какво изпитва той към теб.Успех!

Град
    Svoge
    по скайп ли си му казала ?
    Fort Minor - Where`d You Go !

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Всичко трябва да стане ясно,но не и по скайп...Както отговори първия потребител виж неговите реакции,но щом са ти казали,че те харесва няма за какво да се притесняваш толкова...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от k1ksa7a
    по скайп ли си му казала ?
    da e ti sq li razbra,spored mene,toi ne e mn sig v 4yvsstvata si,iz4akai malko i 6e vidi6 ,kakvo 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    По-добре се вижте и си поговорете (не по скайп)..ии се разберете харесвате ли се или не...
    Ама само не те знам как си го харесвала 2 год . и не си му казала ама ти си си решила..а той сега харесва ли те,че не разбрах ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    у нас
    Мерси за съветите..
    Еми ние имаме общи приятели и ми казват,че ме харесва и му личи..но наистина ще поговоря с него на 4 очи..
    Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.

Гръмни него после и себе си!

Град
    pz city
    пак този скайп вече ми се драйфа от него
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    "градът на мечтите"
    стига с тоя скайп бе...говори с него очи в очи
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

По skype - дрън, дрън, та пляс, говри с него на 4-ри очи, няма къде да бяга и ще се изясните яснооооо :P

Голям фен Аватара на Remini
    Това момче незнае какво иска ?!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    в мазето ;dd
    когато сте навън и останете двамата ... ти подхвани темата и му кажи всичко което чувстваш ии след това ... каквото стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си