.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

31 СУЧЕМ или 7 СОУ

???

Град
    София
    31 СУЧЕМ Но ако искаш нещо средно 138 Златасрски също е добро даскало
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Град
    София
    Предполагам,че повечето ще ти кажат 7 СОУ,но аз съм твърдо за 31 СУЧЕМ,не бих се прецакала със 7 СОУ. Аз също трябваше да избирам,но м/у 31 СУЧЕМ и 2 АЕГ,но понеже доста се колебаех,с майка ми решихме да е 2 АЕГ.Иначе учители са ми казвали,че 31 СУЧЕМ е мн. добро даскало.

Град
    София
    Да и аз съм на това мнение но нз , ако не можеш да решиш питаи някои фрта дето са са 9ти клас
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

31 СУЧЕМ
    Non musique - non vie!

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Според мен определено 31 СУЧЕМ е по-доброто...И все пак ти си преценяваш и си знаеш най-добре!

Град
    Непостоянно
    31 половината ми фр-та са там..викат добро било па нз
    .!.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз тъй като прекарах 5години в 31 СУЧЕМ гласувам за 7мо

Град
    София
    Каква само причина

31во СУЧЕМ! Определено! \/ \/

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    милион пъти 31-во!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mindscan

Град
    София
    31

Град
    София
    Махленското

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    хахахХАХа Аз учих в 7-мо и един от моя клас, който го изключиха го пратиха в 31. Обаче е малко кофти, защото само той попадна в 31-во, другите в някви... един беше в някаво 118 в Младост, ама се амбицира човекът, изкара приравнителен и в 10-ти клас пак се върна при нас.

Иначе не знам кое е по-добре.

7-мо ако искаш немски или френски , а 31-во с английски и испански е доста добро..
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

v 31 ima hiper tupi i gadni decaa ujas e ne vlizai tam ako iska6 da ne propadne6 tam vs sa egoisti i naduti puiki ima 1 momi4e na koeto vs mu sluguvat i sa grupi4ka no ako ne si v tqh te biqt i ti se podigravat tui 4e ako si licemerka i egoiska i k*Rva vlez tam 6te nameri6 takiva kato tew a ako ne stoi dale4

Супер фен
    Да знаеш за 7-мо соу.Значи сестра ми влезе там миналата година и нали учи много по немски ще има 6(ама там дават много домашни и изискват много).А нали тя по бел и мат учи много и знае ама там ще и пишат 5 затова се учи много.Препоръчвам в 2 аег или 73 соу

Супер фен
    Препоръчвам 2 аег(там е много яко)

не съм от София, но до колкото знам 31 СУЧЕМ е по-добро..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Аз не мога да преценя, бил избрал 7мо защото там имам приятели, но ми е интересно какво по дяволите е 2АЕГ, 2НЕГ ?!
    Такива неща нЕма! НЕГ и АЕГ са едни

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата е стара
    => 100% автора избра къде да влезе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ще ми кажете ли дали в 31 СУЧЕМ има профилирани паралелки след 7 клас и какви са?Проверих в сайта на у-щето,но нищо не намерих!

.Иначе учители са ми казвали,че 31 СУЧЕМ е мн. добро даскало.
    Няма такова нещо ! ... Била съм там и ти препоръчвам горещо да не ходиш там ! Ще си изпатиш яко. Казваат, че е яко дисциплина-няма такова нещо ! ! ! ! ! ! !
    v 31 ima hiper tupi i gadni decaa ujas e ne vlizai tam ako iska6 da ne propadne6 tam vs sa egoisti i naduti puiki ima 1 momi4e na koeto vs mu sluguvat i sa grupi4ka no ako ne si v tqh te biqt i ti se podigravat tui 4e ako si licemerka i egoiska i k*Rva vlez tam 6te nameri6 takiva kato tew a ako ne stoi dale4

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз тъй като прекарах 5години в 31 СУЧЕМ гласувам за 7мо
    Ахъ, и аз това казвам. Но зависи какво искаш да научиш. Ако искаш английски, имаш добра възможност, стига да си учиш като хората и да не ебаваш за разни идиотски предмети. Стойна по свят и личност ще ти изпие душицата, Таслаков по литература е идиот, по физкултура са луди и двете даскалици, Малинка по биология е мааааалко луда, но като цяло не е зле. Но има и добри учители. За 7-мо съм чувала, че е много строго и май не било много добре. Но пък не съм учила там, няма как да знам.

Темата е от 2008, затваря се.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си