- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем - Бръснене
Здрасти хора!
Значи наскоро взеха да ми илизат косми под подмишниците (доста се забиваха,не че бързам де),но под едната имам 2-3 много малки брадавички,така че ме е страх да се обръсна,че да не ги срежа и знам,че после илизат в пъти повече.Така че,какво да използвам?
Едит:Изглежда обърках категорията![]()
щом се притесняваш иди на козметик ;]
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Е,няма ли начин и вкъщи?Чрез тия депилиращи кремове и т.н
Купи си депилатоар
има..ама мисля че най - доброто решение е колата маска [ ама при козметик] и ти ще можеш да обясниш на козметика за тези брадавици![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
a!Kvo da si kupi?!?!?Ti ili iska6e da kaje6 DEPELTOAR ili EPILATOR ama ne6to gi omota dvete?!Първоначално написано от ivan_realmadrid
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
[Тц-тЦ]първо разбери какво говориш ти !!Депиатоара е крем за премахване на космите,а епилатора е машинка за одскубване на космитеПървоначално написано от darla_f
![]()
Pravilno go e napisal.Първоначално написано от darla_f
Най-добре първия път отиди на козметик. Като специалист той/тя ще те посъветва как занапред да се обезкосмяваш безболезнено.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ми зн 1 и аз имах една такава но това което ти казвам сега да зн 4е не е мн праволно когато я забелязах се упла6их първо и на др ве4ер когато се къпах леко я завих така можеби няколко дена и тя стана един тъмен цвят и падна не ме е боляло даже никак само 1 път кат я завих но не съм я мажела с ни6ту
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Да да ... А ако направи някоя грешка и да и инфектира?Първоначално написано от draki4ka
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
не не аз не съм и казала да го прави![]()
казах и аз какво направих най добре е да отиде на козметик може би при мене се е получила както се казва на късмет
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
mahnigi s epilator i 6teti izlizat mnogo po bavno i nqma da ti izlizat drugi kosmi negi brasni 6te izlizat mnogo po barzo i mnogo pove4e
Това са подкожни косъмчета, които още не са изникнали. Ако се покажат, махни тях с пинсета, а после си направи кола - маска.. но все пак за възпалена кожа не е мн препоръчително, можеш да ги заобикаляш като се бръснеш, а останалото - с пинсетка.. Ако остане известно време така косъм, можеш да го издърпаш с игличка.. успех
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Отиди на козметик най-добре.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
+1 МхмПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Отивай на козметик![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}