.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Проблем - Бръснене

Здрасти хора!
    Значи наскоро взеха да ми илизат косми под подмишниците (доста се забиваха,не че бързам де),но под едната имам 2-3 много малки брадавички,така че ме е страх да се обръсна,че да не ги срежа и знам,че после илизат в пъти повече.Така че,какво да използвам?

Едит:Изглежда обърках категорията

Град
    Ha MopeTo (sun)
    щом се притесняваш иди на козметик ;]
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Къде ли не
    Е,няма ли начин и вкъщи?Чрез тия депилиращи кремове и т.н

Проблем - Бръснене

Купи си депилатоар

има..ама мисля че най - доброто решение е колата маска [ ама при козметик] и ти ще можеш да обясниш на козметика за тези брадавици
    aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
    Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD

Град
    Къде ли не
    Ок,благодаря мн на всички!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Re: Проблем - Бръснене

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    Купи си депилатоар
    a!Kvo da si kupi?!?!?Ti ili iska6e da kaje6 DEPELTOAR ili EPILATOR ama ne6to gi omota dvete?!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Купи си депилатоар
    a!Kvo da si kupi?!?!?Ti ili iska6e da kaje6 DEPELTOAR ili EPILATOR ama ne6to gi omota dvete?!
    [Тц-тЦ]първо разбери какво говориш ти !!Депиатоара е крем за премахване на космите,а епилатора е машинка за одскубване на космите

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Купи си депилатоар
    Pravilno go e napisal.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Най-добре първия път отиди на козметик. Като специалист той/тя ще те посъветва как занапред да се обезкосмяваш безболезнено.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ми зн 1 и аз имах една такава но това което ти казвам сега да зн 4е не е мн праволно когато я забелязах се упла6их първо и на др ве4ер когато се къпах леко я завих така можеби няколко дена и тя стана един тъмен цвят и падна не ме е боляло даже никак само 1 път кат я завих но не съм я мажела с ни6ту
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    ми зн 1 и аз имах една такава но това което ти казвам сега да зн 4е не е мн праволно когато я забелязах се упла6их първо и на др ве4ер когато се къпах леко я завих така можеби няколко дена и тя стана един тъмен цвят и падна не ме е боляло даже никак само 1 път кат я завих но не съм я мажела с ни6ту
    Да да ... А ако направи някоя грешка и да и инфектира?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    Да да ... А ако направи някоя грешка и да и инфектира?

не не аз не съм и казала да го прави казах и аз какво направих най добре е да отиде на козметик може би при мене се е получила както се казва на късмет
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

mahnigi s epilator i 6teti izlizat mnogo po bavno i nqma da ti izlizat drugi kosmi negi brasni 6te izlizat mnogo po barzo i mnogo pove4e

Това са подкожни косъмчета, които още не са изникнали. Ако се покажат, махни тях с пинсета, а после си направи кола - маска.. но все пак за възпалена кожа не е мн препоръчително, можеш да ги заобикаляш като се бръснеш, а останалото - с пинсетка.. Ако остане известно време така косъм, можеш да го издърпаш с игличка.. успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Отиди на козметик най-добре.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Най-добре първия път отиди на козметик. Като специалист той/тя ще те посъветва как занапред да се обезкосмяваш безболезнено.
    +1 Мхм
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Отивай на козметик
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си