- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Според вас има ли родители, които мразят децата си?
Според Вас има ли родители които мразят децата си?????![]()
Може и да има. Примерно тея психичноболните родители може да не понасят децата си без да знаят какво точно правят ... ддзн
Да има такива родители.Примерно си имат постоянно проблеми на главата и се чудят на кои да си го изкарат и си го изкарват на децата.Тия хора са за тепане!
Чак да мразят.. не знам.
По-скоро такива, които изпитват неуважение, непоносимост, разочарование към децата си.......
Едва ли. Това, че мама или тати ти се карат от време на време, не означава, че не те обичат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
има![]()
Да, има! Но има и такива хора, които знаят как да пишат така че да им се чете от първия, а не от десетия път!!![]()
Това не значи ,че ги мразятПървоначално написано от Amateur
![]()
ами за мразене нз...ама баба ми примерно предпочита дъщеря и(леля ми) пред сина и (баща ми) ....толкова я мразя за това![]()
![]()
....само за пример една случка...баща ми имаше рожден ден...понеже цял ден работи се прибра в 18:30...2-та с мама отидоха да почерпят баба(живеее на дослия етаж) ....и тя представете си каза ''ама ти неска ли имаш рожден ден...аз съм забравила''
![]()
![]()
![]()
![]()
и накрая вместо да дойде вечерта като се събрахме на вечеря тя отиде на гости у леля ми (дъщеря и)
.....просто нямам думи
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
доказано е 4е ако жената има син и дъщеря, се застъпва и се грижи пове4е за дъщерята. на леля ми свекърва й то4но така се държи, само ги пренебрегва и критикува и изисква от леля и вуй4о (синът й) а ина4е прави и невъзможното да угоди на дъщеря сиПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Има деца просещи си омраза, а родители които мразят-трябва да е нещо грандиозно.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Едва ли ............................![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Пфф... тъп нет.
Повтарям се:
Хора изоставят децата си.
Ненавиждат ги. Не такива с недостатъчни възможности, а такива, лишени от чувства.
'Айде да видим 'що мъжът, чието име нося, не е потърсил какъвто-и-да-било контакт с мен вече повече от 18 години?
А, да, обича ме от разстояние, точно така!
"Омраза", може би, не е точната дума, "безразличие" и "безотговорност" повече вървят.
Вс е възможно.
ЪъЪЪЪмИиииИ СпУуУУуУУуреДд МеЕЕеЕеЕнЕе ИмМъЪъъЪъЪъ![]()
половин час го писах тфа![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Едва ли всеки родител малко или много обича децата си!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Може би.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Първоначално написано от haterkata
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Има деца, които мразят родителите си, но родители, които мразят децата си...?
Не би трябвало да има. Това, че не ни угаждат не значи че ни мразят. Мразят е много силна дума. Възможно е да има взаимна апатия, но чак пък мразене...
Не бива да си правим прибързани заключения.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
чак за мразене мисля че не
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Съгласна съм с Елфчето.
Не в омраза, а по-скоро в безразличие се изразява отношението на един такъв родител към собственото му дете. Непростимо... и недопустимо! Все пак това дете е част от самия теб, колкото и сантиментално да звучи. Не знам що за студено същество трябва да си, за да не се интересуваш...