- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Според вас има ли родители, които мразят децата си?
Мисля,че няма..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Има![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Ти тъпа ли си?!
Много ясно,че не.. !
Но има деца които мразят родителите си .. !
Има. Това че всички родители си обичат децата е пълна глупост. Баща ми примерно защо от както съм се родила ми е подарил само една маймунка като малка, нито 1 път не се е обадил за рождения ми ден, какво остава да ме попита как съм. Но това е защото родителите си обичат децата.
А на една позната майка й само й каза, че се омъжва за един неин познат като направи 18 и щом ги направи й събра куфарите и пред вратата... голяма любов.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен нямаПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
Don't worry, be happy!
Съжалявам за теб и баща ти. Не мисля, че е постъпил никак правилно, но безразличие и омраза са две разични неща. Омраза е наистина много силна дума. Наистина има ги всякакви, на някои до гуша им е дошло от децата им, на други не им пука, обаче все пак рядка се случва да мразиш детето си. (само лично мнение)Първоначално написано от Wrathchild
Don't worry, be happy!
DA![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Нядявам се .. НЕ ..![]()
Не, не ми се вярва да има родители, които да мразят децата си, но такива,които са безразлични към тях се намират.
Иначе нямаше да има толкова изоставени деца по домовете ...
с постоянното каране на маика ми .. неска чистих 3 часа у нас за да я изчакам да се прибере и да почне да кряка че нищо не съм била направила че цял ден глупсоти съм правила че не било подредено и накрая /с цялата си наглост/ да ми откачи фотоапарата от компа заедно с гердана и обииците до него и да ми ги хвърли в стаята ... пффф сериозно мисля че ме мраааази![]()
има ги сякви
ми 99% си ги обичат
1%не
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Тези които не обичат децата си са психически болни хора.
Как ще го наречем един баща, една майка, която да не иска да види( а какво остава да се грижи) за детето си? Има ги много такива, безотговорници! Както казва баща ми, "ПРОКЛЕТИ ДА СА ТИЯ ХОРА"!
♥ ♥ ♥
Аз просто дадох пример и за безразличие и направо за непоносимост. Иначе няма какво да съжаляваш, с него не говоря от поне едно 13-14 години и то не за друго, а понеже преди нали майка ми ме водеше при него, аз един ден просто й казах да не ме води вече там. И от тогава сме се видяли 2 пъти поради юридически причини.Първоначално написано от Bubbly
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не познавам такива за щастие,но съм сигурна,че отговорът тук е "да"...Първоначално написано от SabrinaAa
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Не знам но съм сигурна е има деца които мразят родитерите си![]()
и това..Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Не знам дали ги мразят,обаче съм виждала родители,които се държат с децата си безобразно..![]()
Eto takava e maika mi.Първоначално написано от Amateur
Postoianno mi natiakva, che sam po-malak ot neia i che ima pravoto da mi govori, kakto si poiska i da se darji s men, kakto si poiska.
Tova che e s edna glava po niska ot men i izglejda smeshno, kato mi gi govori tezi raboti e otdelen vapros![]()
то че ги има има ги..но това е просто нечовешко..да мразиш детето си..не мога да го проумея ...
има сякфи лудииПървоначално написано от SabrinaAa
чак да мразят - едва ли .. но има ии няквии психопати които не са добре с главата и тормозят децата си![]()