.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на j_adore2
    Мисля,че няма..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Има
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Ти тъпа ли си?!
    Много ясно,че не.. !
    Но има деца които мразят родителите си .. !

Има. Това че всички родители си обичат децата е пълна глупост. Баща ми примерно защо от както съм се родила ми е подарил само една маймунка като малка, нито 1 път не се е обадил за рождения ми ден, какво остава да ме попита как съм. Но това е защото родителите си обичат децата.
    А на една позната майка й само й каза, че се омъжва за един неин познат като направи 18 и щом ги направи й събра куфарите и пред вратата... голяма любов.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Сп0рЕд МеЕн ВъЪЪпРосЪъТ тИ Е мАлк0о0 ТъЪпичЪък
    Според мен няма
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Има. Това че всички родители си обичат децата е пълна глупост. Баща ми примерно защо от както съм се родила ми е подарил само една маймунка като малка, нито 1 път не се е обадил за рождения ми ден, какво остава да ме попита как съм. Но това е защото родителите си обичат децата.
    А на една позната майка й само й каза, че се омъжва за един неин познат като направи 18 и щом ги направи й събра куфарите и пред вратата... голяма любов.
    Съжалявам за теб и баща ти. Не мисля, че е постъпил никак правилно, но безразличие и омраза са две разични неща. Омраза е наистина много силна дума. Наистина има ги всякакви, на някои до гуша им е дошло от децата им, на други не им пука, обаче все пак рядка се случва да мразиш детето си. (само лично мнение)
    Don't worry, be happy!

DA
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    Оряхово
    Нядявам се .. НЕ ..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Не... Против природата им е, още от първия момент се привързват към теб... Може да имат непоносимост към теб, може да ги дразниш и често да им пречиш, но едва ли те мразят, едва ли... :P
    The reasons of love... <3

Град
    Стара Загора
    Не, не ми се вярва да има родители, които да мразят децата си, но такива,които са безразлични към тях се намират.
    Иначе нямаше да има толкова изоставени деца по домовете ...

с постоянното каране на маика ми .. неска чистих 3 часа у нас за да я изчакам да се прибере и да почне да кряка че нищо не съм била направила че цял ден глупсоти съм правила че не било подредено и накрая /с цялата си наглост/ да ми откачи фотоапарата от компа заедно с гердана и обииците до него и да ми ги хвърли в стаята ... пффф сериозно мисля че ме мраааази

има ги сякви

според мен има сякви нз

ми 99% си ги обичат
    1%не
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Повече от фен
    Тези които не обичат децата си са психически болни хора.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Как ще го наречем един баща, една майка, която да не иска да види( а какво остава да се грижи) за детето си? Има ги много такива, безотговорници! Както казва баща ми, "ПРОКЛЕТИ ДА СА ТИЯ ХОРА"!
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Съжалявам за теб и баща ти. Не мисля, че е постъпил никак правилно, но безразличие и омраза са две разични неща. Омраза е наистина много силна дума. Наистина има ги всякакви, на някои до гуша им е дошло от децата им, на други не им пука, обаче все пак рядка се случва да мразиш детето си. (само лично мнение)
    Аз просто дадох пример и за безразличие и направо за непоносимост. Иначе няма какво да съжаляваш, с него не говоря от поне едно 13-14 години и то не за друго, а понеже преди нали майка ми ме водеше при него, аз един ден просто й казах да не ме води вече там. И от тогава сме се видяли 2 пъти поради юридически причини.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Според вас има ли родители, които мразят децата си?

Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Според Вас има ли родители които мразят децата си?????
    Не познавам такива за щастие,но съм сигурна,че отговорът тук е "да"...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Не знам но съм сигурна е има деца които мразят родитерите си

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Не знам но съм сигурна е има деца които мразят родитерите си
    и това..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    София
    Не знам дали ги мразят,обаче съм виждала родители,които се държат с децата си безобразно..

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Да има такива родители.Примерно си имат постоянно проблеми на главата и се чудят на кои да си го изкарат и си го изкарват на децата.Тия хора са за тепане!
    Eto takava e maika mi.
    Postoianno mi natiakva, che sam po-malak ot neia i che ima pravoto da mi govori, kakto si poiska i da se darji s men, kakto si poiska.
    Tova che e s edna glava po niska ot men i izglejda smeshno, kato mi gi govori tezi raboti e otdelen vapros

то че ги има има ги..но това е просто нечовешко..да мразиш детето си..не мога да го проумея ...

Re: Според вас има ли родители, които мразят децата си?

Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Според Вас има ли родители които мразят децата си?????
    има сякфи лудии

Град
    в мазето ;dd
    чак да мразят - едва ли .. но има ии няквии психопати които не са добре с главата и тормозят децата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си