Здравейте, аз пак реших,че имам нужда от вас!!!Поне добре че сте вие!!! Такам.... първо имам си приятел от точно 3 месеца. Той е на 21 аз на 18. Нещата при нас за сега вървят повече от прекрасно,но естествено явно от моя страна нещата куцат към него. От месец и нещо започнах работа в едно заведение като барманка и единият сервитьор е невероятно мил с мен. Просто... нямам думи... на 26 е той/накратко ще го наричам И./С И. се разбирам най-добре от колегите ми, той ми е споделял проблеми с приятелката си и как тя го разиграва, абе общо взето станахме много близки. Наскоро имаше невероятна трагедия в неговото семейство и бях до него и му помагах с каквото мога. И. почна също да се привързва към мен изобщо беще супер.Не е имало връзка м/у нас!!!! Днес реших да му пиша смс дали няма желание да се видим за по 1 кафе той ми пише че приятелката му му е оговорила среща, и че съжелявал много че ми е дал грешни сигнали.
Аз бях като в небрано лозе.Направо не го очаквах.Накратко той пак е с приятелката си /която го зарязала цащото не била сигурна в чувствата си към него,а вече била сигурна че го обича/ а аз съм с моят приятел.
Чувствам се като кучка...като използвана... незнам...много съм обърката....какво ме съветвате да направя?