- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си намеря класа
значи сега ще съм 8 клас в ново даскало. Обаче ми е мн чудно как да си намеря класа. На служебната бележка на една фр и пише че е 8б а на мен ми пише само 8 клас. И като отида на 15 септември в даскалото как ще го намеря![]()
Споко аз знам само,че ще съм или 8це или 8девсе ще се оправя :P
Отиваш в даскалото преди 15 септ. и питаш кой клас ще си по-точно.
Е така е лесно аз дори не съм гледала служебната бележка защото не ми дадоха![]()
![]()
поне така мисля
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
данке![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Емм то аз знам кои ще бъдат бъдещите ми съученицисамо трябва да ход да вида кой клас ще съм-8а(дай боже)8б
8в
или 8г
![]()
В Класическата ли си?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
mindscan
имам бая познати в класа... надявам се те да знаят кой клас сме и каде да застанем-само ще отида при тях![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Sigoren li si 4e vav vsqko daskalo e takaПървоначално написано от Whisskas
![]()
Аз не съм ама караи дда върви ще ходиш ше се буташ в 8мите класове все някои ще те прибере![]()
![]()
![]()
![]()
Може и в 9тите ама там морковите...![]()
![]()
![]()
ако не пише никъде кои клас си отиваш и питаш първия срещнат къде са 8мите класове се ще се разбере от кои си няма да те оставят без клас![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще те осиновят даже![]()
![]()
![]()
в кое даскало си?Първоначално написано от baby_v_
![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
![]()
абе някои от 138 ?
![]()
Pri nas klasnite minavaha sas spisaci i kadeto si vidi6 imeto![]()
118Първоначално написано от love_bites
това си е далчко![]()
![]()
![]()
аха ами незнам..при мен на 15-ти имаше един списък на вратата и пишеше г/д следнотоПървоначално написано от baby_v_
8а-английски-стая еди коя си на еди кой си етаж и така
и тн ..така че лесно е споко![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
ok ms mnПървоначално написано от love_bites
![]()
a ne blagodarqПървоначално написано от Xelliex*
ne sam mazohiska . Btw se 4udq dali da hodq na 15 ili napravo na sledva6tiq den
![]()
иди че да получиш морковче от някои батко![]()
![]()
![]()