- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзнах ви нали?
AFT за тебе знамПървоначално написано от ivakavlad
само искам да допълня поста си някой аджеба замислил се от какъв зор тук от няколко дена пускам сума теми и се впускам в безмисленни спорове ще ви обясня опитвам се да ви накарам малко да поразмърдате сивото с вещество и да помслите малко над нещата от живота който ни заобикалят всеки ден мислите ли че ми пука дали е педалско ако някой си бръсне краката или пъм ми дреме дали някой от половете слага другият под общ знаменател или ми дреме за това какво е мнението на другите за метълите или за някоя от другите теми които съм пуснал отправям хапливи забележки и ръся простотии само за да ви провокирам да се замислите малко за нещата от живота което иначе доста от вас се съмнявам че биха го направили но както и да е
Memento mori! напълно съм съгласен с твойто вждане над нещата по добре нямаше да мога да се изразя
П.П. и ще помоля само едно нещо бе забележки за правописа знам че имам много правописни грешки и пунктуацията я нямам за нищо няма нужда да ме осведомявате за това
това беше от мен за сега мисля че ще ме разберете а пък ако не ме разберете здраве да е
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму