Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
всъщност принципно нямам почти никакво свободно време само тука от 2-3 дена кадето е малко в повечко и не съм супер сериозен принципно но мисля че точно такива теми трябва да има за да накарат хората да се замислят малко по сериозно над нещата от живота
AFT за тебе знам

само искам да допълня поста си някой аджеба замислил се от какъв зор тук от няколко дена пускам сума теми и се впускам в безмисленни спорове ще ви обясня опитвам се да ви накарам малко да поразмърдате сивото с вещество и да помслите малко над нещата от живота който ни заобикалят всеки ден мислите ли че ми пука дали е педалско ако някой си бръсне краката или пъм ми дреме дали някой от половете слага другият под общ знаменател или ми дреме за това какво е мнението на другите за метълите или за някоя от другите теми които съм пуснал отправям хапливи забележки и ръся простотии само за да ви провокирам да се замислите малко за нещата от живота което иначе доста от вас се съмнявам че биха го направили но както и да е

Memento mori! напълно съм съгласен с твойто вждане над нещата по добре нямаше да мога да се изразя

П.П. и ще помоля само едно нещо бе забележки за правописа знам че имам много правописни грешки и пунктуацията я нямам за нищо няма нужда да ме осведомявате за това

това беше от мен за сега мисля че ще ме разберете а пък ако не ме разберете здраве да е
Мен не ме дразниш, спокс... =]