- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е??????!!!!!!!
В приказките...![]()
Животът е адът описан в Библията!
Зависи дали на тва момче му харесва секса с даденото момиче.Ама пак ми се струва невъзможно!![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
зависи от човека секи от нас е остроен различно пак и от принципите на даденото лице може и да може
Първоначално написано от SabrinaAa
Ako iamsh predvid iznevqratova zavisi poveche ot vas jenite
Za da go napravi vinata e vyv vas ne vyv nego
Mislq che e vyzmojno ako mnogo q obicha it q nego syshto...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Зависи си изцяло от момчето...може се срещат още някфи такива,но лично аз не съм срещала...![]()
Е,защо не?! На мен ми се струва възможно...вярно,че повечето се чудят от къде да изкопаят някоя мадама за поредната,но мисля че все още са останали и свестни момчета...не,всъщност не мисля-сигурна съм!
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
Зависи от много неща,но мисля че вероятността е много малка ама много
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И аз се съмнявамПървоначално написано от soul1199
zavisi ot mom4eto i ot negoviq haraker,ako si obi4a samo tova dadeno momi4e i tq ne mu omrazva mojebi 6te si bade samo s neq,no ako e nqkav jenkar i ne mu puka ot ni6to moje da tarsi vseki pat ne6to razli4no,.vse pak si e do 4ovek.
Руса кукличка
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Да ама ако има изключения .. Супер![]()
![]()
Добре де всички говорите "малко са такива/зависи от характера бла бла бла " А добре де помислихте ли има ли такова момиче което би било с такова момче ???? Щото то не става само от едната странаТа горе долу колкото са мъжките толкова са и женските варианти на това което се пита във случая
До момента до които те могат да правят все различни и различни неща да могат да бъдат заедно , но в момента в който дойде еднообразието и скуката ..... еми това е краят
![]()
De-Phazz - Anchorless
Това че приятеля ти е спал само с теб...то живота при него тепърва започва...не прибързвай със заключенията.Първоначално написано от SabrinaAa
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
абеее не съм попадала на такова чудо .. ама сигурно може![]()
Вярвам че има такива. Майка ми е първата на пастрока ми и не мога да си представя че и е изневерил...А и защо за момичетата да може а за момчетата не? Както жените си имат принципи така и мъжете. Не са животни все пак и могат да преценяват и да мислят преди да направят нещо.