- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вода от коприва
Здравейте!Често влизам във форумчето,но попринцип само за да чета.
Сега реших да споделя това което наскоро открих за подхраване на косата.Не помня кой ми го беше казал ,отдавна беше но наскоро реших да го пробвам.
Копривата се вари и после се ползва самата вода.След като се изплакне шампоана просто си поливаш косата с водата от коприва без после допълнително да се плакне.На мен ми прави косата по-здрава някак и по-лъскава,въобще на мен мн добре ми действаСамата вода си мирише на коприва,но върху косата не се усеща.
Попринцип копривата има много полезви свойства,има и шампоани с коприва.На мен това ми действа супер![]()
![]()
4uwala sum go i sa mi kazwali 4e naistina pomagalo![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Да, това с водата от коприва е страхотноПробвайте, едва ли ще се оплаквате после.
![]()
Робинята на Quench
Когато Бях в Турция / на море / баба ми,ми правеше такава,само че добавяше и Аспирин ! Косата ми ставаше една такава - Мекичка![]()
Опитайте !
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Чувала съм за тази отвара от коприва и съм я ползвала. По принцип е против косопад, за заздравяване на косъма и т.н.
Аз съм чувала че е за по-бърз растеж на косата.Ама не трябва ли да се изплакне после?![]()
Ако я вариш и с корена, става и за премахване на пърхота/
(ест трябва да е добре измита копривата, де )![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised