.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Темичка за косата

Такам.....днеска бях на фризиор да ме подстрижат! И фризиорката ми каза че косата ми е мн изтощена-то това си го знаех без да ми казва,и я попитах за нещо което заздравява косата.Тя ми вика че най добре е да се вземе маска за изтощена коса,но аз й казах че също почти всеки път след като се изкъпя си правя косата с преса.Та тя ми каза че преди да се къдря или изправям трява да си намажа косата с кристали-някакво спрейче,което се използва по следния начин;
    1.Пръска се по суха коса преди къдрене
    2.Изчаква се да изсъхне
    3.Следва пресата
    4.След това пак се напръсква леко косата с тези кристали
    Така не се изтощавала косата
    Ако някой знае повече за тези кристали,да пише!Примерно фирми,дали се избира според типа коса,защото не я доразпитах!

Zna4i az izpolzvam kristali ot 1 godina!Neznam kakvo ti e kazala friziorkata no i az sa6to hodih na frizior i na men tam mi gi prepora4aha i mi kazaha taka:4e tezi kristali se slagat sled kato is se izkapala na izcu6ena kosa no vlajna i se iz4akva da izsahne!Az po princip lqgam s morka kosa i na sutrinta sam cqlata na kadrici ot kristalite(za6toto az taka si pravq)!Spokoino ne pri vseki stava tozi s kadricite!Ako ima6 vaprosi pi6i! A i sa6to pomagat mnogo !Daje i za cafteja na kosata-namalqvat go!

Ахъм....не на суха на влажна коса?Ок!Мерсии!

Da az na vlajna kosa si gi slagam!vtriva6 gi hubavo v krai6tata na kosata ne i v korenite da znae6!Ne znam dali si si gi kupila no te sa mn mazni no meri6at hubavo!

Ощи ни сам Утре

Град
    София
    За първи път чувам за тези кристали Ходя доста често на фризиор,но никога не са ми ги препоръчвали,а косата ми е доста "цъфнала" от пресата и съм взимала какви ли не продукти,но ни ми помагат Ако може малко инфо за тях ще сям много благодарна
    Не вярвай на онова, което си чул.

Не вярвай в традицията, само защото се

е предавала от поколение на поколение.

Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.

Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.

Не вярвай на догадки.

Мега фен
    Град
    София
    Кристалите,които полэвам,си ги вэех от фриэьорката ми-тя ми ги препоръча.И съм доволна от тях.Преди полэвах някакви други,по-ефтини,но от теэи съм по-доволна.На Alfaparf са и са едни жълти.
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз използвам Cristalli Liquidi BioOil by BioPharma.Големите от 60 мл са 9 лв.Доволна съм, наистина има ефект.
    Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!

"cristalli liquidi"-az izpolzvam tezi i moite ne sa jalti a samoto 6i6ence si e bqlo i te4nostta si e bqla!a apakofkata e srebrista i vav vseki kosmeti4en magazin gi ima!Ima gi vav razli4ni ml-30,50,100ml!Az po gore sam opisala ob6to vzeto za tqh!

На мен фризьорката ми препоръча преди пресата кристали или силиконови капки.Каза,че силиконовите капки били по-добри и си взех от тях .

Kakvi sa tezi silikonovi kapki?pomagat li ?kolko struvat?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    "cristalli liquidi"-az izpolzvam tezi i moite ne sa jalti a samoto 6i6ence si e bqlo i te4nostta si e bqla!a apakofkata e srebrista i vav vseki kosmeti4en magazin gi ima!Ima gi vav razli4ni ml-30,50,100ml!Az po gore sam opisala ob6to vzeto za tqh!
    И на моето пише това,но самата течност е жълта.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Kakvi sa tezi silikonovi kapki?pomagat li ?kolko struvat?
    Ето какво пише на шишето:
    Vzoom sillicone droplex:Идеални са за завършване на прическата и придават ослепителен блясък.Възстановяват косата и спират цъфтежа.Не омазняват косата.Нанасят се както на суха,така и на влажна коса.
    Производител:Rilken/Schwarzkopf &Henkel
    Взех си ги от фризьорката за 15лв. 100ml.
    От 3 месеца някъде ги ползвам и не съм забелязала косата ми да е ми нацъфтяла или да се е изтощила ,но и не се изправям кой знае колко често най-много 2 пъти седмично .

Град
    in the shadows...
    Дъждовната вода много ли помага

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Gossip Girl
    Дъждовната вода много ли помага
    знам само, че косата става мн мекичка от нея :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си