.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Ще ме боли ли, ако....?

Като за начало, здрасти на всички!
    Имам въпрос!
    Ако досега не съм правила секс, но съм ходила на гимнастика, ползвам тампони и са ми бъркали с пръстчета , при първия път ще ме боли ли?!? .. За кръв няма да питам, щото предполагам няма да има, но ако греша ме поправете PLS!?
    Мерси много предварително за отговорите!
    obi4am si bebeto :*

ami kakvo da ti kaja az sam majoretka i predi da pravq sex miloto mi barkashe s prastche ama edno e prast drugo e hui taka che malko ili mnogo shte te boli no bolkata e tarpima spokoino a krav pri men imashe malko no pri vseki e razlichno....

"Звездите ми говоряяяят" ...
    - Не съм гадателка, при всеки е различно, мен и ме боля, и кръв имаше малко ... ма съм жива, ае са...болката не идва само от скъсването на химена, а и от самото разширяване на влагалището при проникването.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bolka ima nezavisimo dali igraesh gimnastika, dali si slagash tamponi ili ti burkat s prystcheta. I tazi bolka e zashtoto edno e pryst ili tampon, syvsem drugo e penis, dokato se razshirqt muskulite i sviknat s debelinata, shte pochuvstvash nekomfort.

Re: Ще ме боли ли, ако....?

dali 6te te boli zavisi kolko nejen 6te e 4oveka s koito 6te go napravi6 ,s pra64e e edno i drygo e s p*nis ,,pak za krav pri vsqka e razli4no pri men ima6e malko ne e ni6to ypasno ,pri nqkoi e samo kap4ici ,
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

pri vseki e razli4no , sig 6a te boli mam zavisi i ot mom4eto kak 6a go vkara

Супер фен Аватара на miShle
    Значи съгласна съм с един пост по-нагоре. То не боли само то разкъсването на хименът .. ами и от самото разширение на влагалището ти. Дори и да е разкъсан хименът не означава,че няма да те боли.Болката главно идва от разтягането както вече казах.Затова много зависи от момчето ти до колко той ще е нежен и внимателен и т.н...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

много мерси за отговорите!
    obi4am si bebeto :*

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Значи съгласна съм с един пост по-нагоре. То не боли само то разкъсването на хименът .. ами и от самото разширение на влагалището ти. Дори и да е разкъсан хименът не означава,че няма да те боли.Болката главно идва от разтягането както вече казах.Затова много зависи от момчето ти до колко той ще е нежен и внимателен и т.н...
    апсолютно точно

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Болка има и при десетия път, и при петнадесетия път..
    Винаги се усеща леко напрежение.

Мега фен
    Град
    София
    Вероятно да.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Хасково
    Да както казаха по горе при всеки е различно.. Мен например много ме боля макар да беше внимателно момчето и изобщонямах кръв но.. При всеки е различно

Важно е партнйорът да внимава. Ако и идея си няма, ще боли много. Ако е внимателен ще боли значително по-малко но ве пак ще има усещане, важното е той да е внимателен. 2 пъти съм отварял момиче и ги боля но не много.

Град
    Бургас
    При всеки е различно може да не боли , може и да не те боли .... :P
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Щом питаш , ще ме боли ли! Значи все още , не си готова за това!

Ще ти дам примера с мен , когато исках да си правят татус.
    Всички казваха ,че ще боли и ще омра от болка ,но като си наумих ,че съм готов въобще , не ме ебеше какво приказват.
    Седнах , болеше ме , но все пак като исках нещо го получих!
    Същото и при теб , като се почувстваш готова , правиш го!
    Не се ли чувстваш готова седиш и питаш тука по форумите , замисли се!

Кръв би трябвало да има,защото с пръстче трдуно ще скъсаш химен,разбира се не е невъзможно.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ние да не сме ясновидци да знаем ще има ли кръв или не?? Може и да има .. защо да няма?? (както сама си написала) ..
    И да, ще боли .. Сравни дебелината на члена с дебелината на тампон и пръстче ......... : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Re: Ще ме боли ли, ако....?

Цитирай Първоначално написано от Green`Sky
    Като за начало, здрасти на всички!
    Имам въпрос!
    Ако досега не съм правила секс, но съм ходила на гимнастика, ползвам тампони и са ми бъркали с пръстчета , при първия път ще ме боли ли?!? .. За кръв няма да питам, щото предполагам няма да има, но ако греша ме поправете PLS!?
    Мерси много предварително за отговорите!
    дахо гимнастиката ти помогне и като почнеш да раждаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си