- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярно ли е,че...
Кво ги прави тия моркови после![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАНЖА ?
Не и аз съм за морковите ама не и за лука .![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
При нас рядко правят така![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Жалко![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Ако ме уцелят ще се разплача и ще си тръгна !![]()
![]()
При нас,всяка година се прави така и е мн забавно,пък и не те нцелят толкова силно ,че да се оплкаваш!забавно е даже...
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Men me celiha minalata godina...sega i az 6te celq...![]()
![]()
![]()
ama e mn zabavnoooo![]()
да..и мен ме целиха миналата година,затова сега е ваш ред зайчета и знайте че тва ви е най-яката година,наслаждавайте и се!!!
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Дано![]()
![]()
![]()
мен миналата година не ме целеха но ми даваха морков...хах ся е ред аз да давам.Ам спокойно кво сте се наплашили ..и аз миналата година мислех че ще е яко гадно и тъпо но беше забавно...ся искам пак да съм си заееееек...цялото внимание през цялата година е върху теб и е супер забавно![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
![]()
![]()
![]()
тя сестра ми е заек
![]()
![]()
![]()
a ti koi klas si![]()
Първоначално написано от Xelliex*
Абе тъкмо бях на диета...много добре ми дойдоха![]()
![]()
![]()
По-точно се хранех здравословно и ограниченоНе ме нападайте за диетите
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
Е поне са послужили
![]()
така е..просто тази година наистина цялото внимание е съсредоточено върху вас,всички идват да се запознават с вас...Класа ставате колектив и се забавлявате заедно!!!Ехх...как искам пак да съм зайчеПървоначално написано от Xelliex*
![]()
ииииеееееееееееееииииииии иииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в нащо даскало раздават моркови и ги караме да ги ядът пред нассамо на едно момче дадохме и ракия да си напрай салата
![]()
![]()
![]()
е поне морковите мити ли са ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПеРкЕ ?
П.С: Превод : защо ?![]()
![]()
![]()
В моето изобщо никой не ни е целил или обиждал...Първоначално написано от zelenooko_kote
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обожавам моркови, почти всеки ден ям по 2 или 3, Няма никакъв проблем да ме хранят с морови, няма да откажа. Само ще имам едно изискване да са мн добре измити![]()
Леле ..Помня аз..точно отивам в даскалото всичко 6 ...кефя се на МАХ и идват некфи от горните класове, ама ние на групичка, с новите момичета... се опознаваме ау.. и идват и ми сочат една люта чушка в лицето..и аз нали съм бунак... захапах и .. беше ужасно..после еиднствената ми мисъл беше да намеря ВОДА ( О, тази живителна течност) колкото се може по-скоро..Иначе морковчетата си ги изядохме... Но от две години насам е мой ред аз да тормозя зайците мръсни!![]()
![]()
![]()
В моето даскало имаше дъжд от моркови с такава сила ги мятаха ,че даже джамовете чупиха!
Спокойно това във всяко даскало го има просто в някой , не съ чак толкова злобни!![]()
Първоначално написано от mimkata1234
![]()
мании хич ме няма
![]()
исках да напиша торта
![]()
а пък то какво се получилооо
![]()
сигурно съм трила някой израз и една думичка е останала неизтрита
![]()