.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    София
    Кво ги прави тия моркови после

МАНЖА ?

Не и аз съм за морковите ама не и за лука .
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    При нас рядко правят така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    Жалко
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Град
    Montreal, CA
    Ако ме уцелят ще се разплача и ще си тръгна !

При нас,всяка година се прави така и е мн забавно,пък и не те нцелят толкова силно ,че да се оплкаваш! забавно е даже...
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Men me celiha minalata godina...sega i az 6te celq...
    ama e mn zabavnoooo

да..и мен ме целиха миналата година,затова сега е ваш ред зайчета и знайте че тва ви е най-яката година,наслаждавайте и се!!!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Град
    София
    Дано

мен миналата година не ме целеха но ми даваха морков...хах ся е ред аз да давам.Ам спокойно кво сте се наплашили ..и аз миналата година мислех че ще е яко гадно и тъпо но беше забавно...ся искам пак да съм си заееееек...цялото внимание през цялата година е върху теб и е супер забавно
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    София
    тя сестра ми е заек

a ti koi klas si

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Xelliex*
    Кво ги прави тия моркови после

МАНЖА ?

Не и аз съм за морковите ама не и за лука .

Абе тъкмо бях на диета...много добре ми дойдоха

По-точно се хранех здравословно и ограничено Не ме нападайте за диетите
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    София
    Е поне са послужили

Цитирай Първоначално написано от Xelliex*
    Дано
    така е..просто тази година наистина цялото внимание е съсредоточено върху вас,всички идват да се запознават с вас...Класа ставате колектив и се забавлявате заедно!!!Ехх...как искам пак да съм зайче

Град
    София
    ииииеееееееееееееииииииии иииии

в нащо даскало раздават моркови и ги караме да ги ядът пред нас само на едно момче дадохме и ракия да си напрай салата

Град
    София
    е поне морковите мити ли са ?

при нас никога не са целили никой с нищо

Град
    София
    ПеРкЕ ?

П.С: Превод : защо ?

ми нз..щото всички са смотани в мойто даскало и щото по принцип като искаме нещо да се прави разни тържества и тн обикновено нашия клас ги организира и ако не се заемем ние...значи никой нищо няма да направи..

Re: Вярно ли е,че...

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    В новите училища наистина ли целели осмокласниците с моркови зелки и др глупости,щото четох оная тема за зайците и лееко се уплаших
    В моето изобщо никой не ни е целил или обиждал...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ВаРнА МоРеТо
    Обожавам моркови, почти всеки ден ям по 2 или 3, Няма никакъв проблем да ме хранят с морови, няма да откажа. Само ще имам едно изискване да са мн добре измити

Леле ..Помня аз..точно отивам в даскалото всичко 6 ...кефя се на МАХ и идват некфи от горните класове, ама ние на групичка, с новите момичета... се опознаваме ау.. и идват и ми сочат една люта чушка в лицето..и аз нали съм бунак... захапах и .. беше ужасно..после еиднствената ми мисъл беше да намеря ВОДА ( О, тази живителна течност) колкото се може по-скоро..Иначе морковчетата си ги изядохме... Но от две години насам е мой ред аз да тормозя зайците мръсни!

В моето даскало имаше дъжд от моркови с такава сила ги мятаха ,че даже джамовете чупиха!
    Спокойно това във всяко даскало го има просто в някой , не съ чак толкова злобни!

Цитирай Първоначално написано от mimkata1234
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Мхм ама в моето ново даскало на миналогодишните осмокласници са им купили хора
    Да живеят такива вълциии :P
    какво им купили?
    мании хич ме няма исках да напиша торта а пък то какво се получилооо сигурно съм трила някой израз и една думичка е останала неизтрита

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си