- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярно ли е,че...
абе и хора може да са купили
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
В нашето училище не ги целеха,а ги "гонят" и ги карат да ядат моркови.И мен ме караха,но аз не ядах.![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
При нас само храним с моркови, които преди това дори са измити![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Стига да ги обичаш. Аз обичам и нямах проблеми ... при нас имаше само моркови, трябва да се оплача на директора![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
по мое време им рисувахме на пичовете торти по дъската
и ги карахме да духат свещите![]()
Моля ?!
![]()
ОО аз няма да ходя сигурно на 15-ти...![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
za6toПървоначално написано от Punk_Princess9412
![]()
Защо? Това е вид традиция през която всеки трябва да мине. Приеми го от добрата страна поне ще се наядеш моркови.Първоначално написано от Punk_Princess9412
Аз попринцип мразя моркови, но ако някой ХУБАВ батко ме накара да ям бих си помислила![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Първоначално написано от presito.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
![]()
![]()
Споко за всяка има батко (може и да не е сладък ама има
![]()
) А и морковите са полезни , и ако са мити върха
![]()
Да верно еМиналата година аз бях заек и бая мериха
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
А надявам се поне да ги мият морковите ... това ми е нещо като мечта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()