- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярно ли е,че...
В новите училища наистина ли целели осмокласниците с моркови зелки и др глупости,щото четох оная тема за зайците и лееко се уплаших![]()
![]()
![]()
![]()
Мхм![]()
ама в моето ново даскало на миналогодишните осмокласници са им купили хора
![]()
Да живеят такива вълциии
![]()
![]()
![]()
:P
какво им купили?Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
ние не ги мерим,но за сметка на това цяла година се дразним с тях.Все пак всеки трябва да мине по реда си.![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Еее,хора,стига с тея моркови бе
Е защо не някои сладъъък батко да доиде и да ти каже заповядай морковче![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Има такава традиция, да, но при нас за съжаление залязва всяка година все повече и повече..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
При нас само отвориха вратата през часа, показа се някакво момиче със зелка в ръце и се провикна "Зааааайцииии!" ама класната така я изгледа , че...![]()
Е,така ДА !!!Първоначално написано от Xelliex*
![]()
![]()
![]()
![]()
е че как дори и да ми го метне пак няма да му откажа и ще ида да му благодаря и телчето да му взема...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
мене даже ме бяха уцелили ;DПървоначално написано от zelenooko_kote
хъхъ..
![]()
на мен ми изглежда забавно...ама мисля,че в тва училище дето отивам не правят вече тъка
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
сиг ли си ?
![]()
нз...тъка си мисля![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ТАКА за Бога, не ТЪКА... думата ТЪКА идва от изтъкаване на нещо на тъкачните машини... примерно 'Аз тъка килим'. А ме съмнява да си тъкачка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Като бях 8 клас се опитаха да ни целят ама нещо им се провалиха плановете![]()
![]()
![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Ехе и ние може да направим така![]()
![]()
![]()
[/b]
![]()
Догодина когато идват новите зайци аз какво посрещане ще им направя [-o<
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Торти в лицето на всяка говорила с гаджето ти ?![]()
![]()
![]()
А с торти с моркови е по-добре, тортата ще е луксПървоначално написано от Xelliex*
![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
![]()
![]()
Може ама и аз идвам за да скивам тази гледка ... ама не слагаи само лук може и чесън
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХ аз миналата година бях 9 ти клас в ново училище , и приятелят ми който е 2 г по голям от мен........ учи там. Така...в момента сме заедно от година и половина,значи тогава е било около 7 месеца.....
Това естествено не му попречи да ми подари 1 кг с морковиНо аз го приех добре.....
Все пак имам чувство за хумор
Нищо лошо не виждам в морковите ....те са си мн полезни
![]()
![]()
![]()
ПП не съм кандидатствала след 7 ми клас![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™