.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Шаш..

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от alex
    На кратко да обобщя:

1.Тест за бременност още няма да даде верен резултат защото е прекалено рано
    2.Със сигурност семенна течност е проникнала в нея. Сравнително малко количество но дори една капка понякога е достатъчно.
    3.Голяма грешка е че са го правили без презерватив и без друг тип контрацептив.
    +1 Щом водят полов живот трябва да са наясно какви ще са последствията от това което са направили.
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от mechence1
    амм може ли да кажеш някой от страничните ефекти
    Много са ... просто ако започна да ги изброявам .. Това са допънителни хормони, приемеш ли ги >> предзвикват хормонален дисбаланс ..
    Най-важното е да не повърне хапчето .. Когато го изпие може да й стане зле .. да й се завие свят да й се гади .. Не трябва да го повръща .. Повърне ли го - трябва да пие ново .. На листовката си пише.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    да сега винаги има рискове ескапел и така нататък на една приятелка също не помогна това хапче поуката е да се пазиш абсолютно добре....,а за приятелката ти аз съм почти сигурна,че е хванала .

Град
    Шумень
    Каквито и да са били причините не са били основателни за да не ползват презерватив. Нейн си проблем, следващия път да мисли с тва на раменете си!
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    направи си тест sure check..отрицателен е утре пак 6те си направи има ли за какво да се притеснява
    Каквооо?!?!?! .. Не прочете ли предното ми мнение?? Мислиш ли, че теста ще бъде валиден сед като е правила секс вчера???? .. Валиден ще бъде само един ден след закъснението на цикъла или 14 дни след акта !! Разбира се, че ако си го направи днес и утре ще й покаже отрицателен !! Пу .. поне четете .. И след като 15 пъти се повтори ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА, РАЗБИРА СЕ !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Lil_Iv
    Аз бих посъветвала направо Ескапел.
    Важно е и в кой ден от цикъла са правили секс. Ако е било през 12-18 ден, е твърде рисково.
    ам от деня в които и е до6ло или от деня в които и е свър6ило се броят тези дни ако е от деня в които и е до6ло са минали 19 дни

Повече от фен
    mislete my imence ve4e , aide tyka da zalagame kakvo 6te e mom4e ili momi4e ... a do tova bez prezervativi - zle ste , mai iska6 naistina da dondyrka6 de4ica ot mene da vi e jivo i zdravo novoto bebe !

СТИГА СТЕ СЕ КАРАЛИ ПЪК ВИЕ АМИ ПОМОГНЕТЕ НА МОМИЧЕТО ! АКО НЕ СА МИНАЛИ 72 ЧАСА ТИЧАЙ ДА СИ КУПИШ ЕСКАПЕЛ ! МЖДУ 25 И 35ЛВ Е, И НЕ Е СИГУРНО ЧЕ Е СТАНАЛ ГАГ, НО ПОДОБРЕ ДА ГО ПИЕШ, ЗА ДА СИ ПО СПОКОЙНА НЯМА ДА УМРЕШ ОТ ЕДНО ХАПЧЕ. САМО МУ ПРОЧЕТО ОПЪТВАНЕТО ПРЕДИ ДА ГО ИЗПИЕШ ! УСПЕХ !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

ейй ако е момиче може ли да се казва уриналка :Д мнооо е брутално :Д:Д:Д а за момче името му правенбезпрезеватив :Д
    dilated dead not an option

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lil_Iv
    Аз бих посъветвала направо Ескапел.
    Важно е и в кой ден от цикъла са правили секс. Ако е било през 12-18 ден, е твърде рисково.
    ам от деня в които и е до6ло или от деня в които и е свър6ило се броят тези дни ако е от деня в които и е до6ло са минали 19 дни
    Броят се от деня, в който й е дошло, като той се взема за 1ви.
    19ти звучи по-малко рисково, но пак е опасно. Да пие Ескапел и това е.
    The Joker: "Why...So...Serious?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си