+1Първоначално написано от alex
Щом водят полов живот трябва да са наясно какви ще са последствията от това което са направили.
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!
Много са ... просто ако започна да ги изброявам .. Това са допънителни хормони, приемеш ли ги >> предзвикват хормонален дисбаланс ..Първоначално написано от mechence1
Най-важното е да не повърне хапчето .. Когато го изпие може да й стане зле .. да й се завие свят да й се гади .. Не трябва да го повръща .. Повърне ли го - трябва да пие ново .. На листовката си пише.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Каквито и да са били причините не са били основателни за да не ползват презерватив. Нейн си проблем, следващия път да мисли с тва на раменете си!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!
Каквооо?!?!?! .. Не прочете ли предното ми мнение?? Мислиш ли, че теста ще бъде валиден сед като е правила секс вчера???? .. Валиден ще бъде само един ден след закъснението на цикъла или 14 дни след акта !! Разбира се, че ако си го направи днес и утре ще й покаже отрицателен !! Пу .. поне четете .. И след като 15 пъти се повтори ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА, РАЗБИРА СЕ !!Първоначално написано от mechence1
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ам от деня в които и е до6ло или от деня в които и е свър6ило се броят тези дни ако е от деня в които и е до6ло са минали 19 дниПървоначално написано от Lil_Iv
mislete my imence ve4e , aide tyka da zalagame kakvo 6te e mom4e ili momi4e ...a do tova bez prezervativi - zle ste , mai iska6 naistina da dondyrka6 de4ica ot mene da vi e jivo i zdravo novoto bebe !
СТИГА СТЕ СЕ КАРАЛИ ПЪК ВИЕ АМИ ПОМОГНЕТЕ НА МОМИЧЕТО ! АКО НЕ СА МИНАЛИ 72 ЧАСА ТИЧАЙ ДА СИ КУПИШ ЕСКАПЕЛ ! МЖДУ 25 И 35ЛВ Е, И НЕ Е СИГУРНО ЧЕ Е СТАНАЛ ГАГ, НО ПОДОБРЕ ДА ГО ПИЕШ, ЗА ДА СИ ПО СПОКОЙНА НЯМА ДА УМРЕШ ОТ ЕДНО ХАПЧЕ. САМО МУ ПРОЧЕТО ОПЪТВАНЕТО ПРЕДИ ДА ГО ИЗПИЕШ ! УСПЕХ !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ейй ако е момиче може ли да се казва уриналка :Д мнооо е брутално :Д:Д:Д а за момче името му правенбезпрезеватив :Д
dilated dead not an option
Броят се от деня, в който й е дошло, като той се взема за 1ви.Първоначално написано от mechence1
19ти звучи по-малко рисково, но пак е опасно. Да пие Ескапел и това е.
The Joker: "Why...So...Serious?"