.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Да ми 'дойде' по-рано..?

зжл. за тъпата тема но.. ми се налага просто....
    искам да ви попитам някой знае ли какво мога да направя за да ми дойде по-рано..по принцип трябва да ми дойде на 27-28 но не мога да чакам до тогава.... ще ходя на море и трябва да съм 'чиста' Приятелки са ми казвали че пили витамин Ц за да им дойде по-рано и след това като им дойде пак го пили за да им свърши по-рано.. вярно ли е че действа.. и какво бихте ми препоръчали което сте използвали :P
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

офффф........ сбъркала съм раздела..... ако може да я преместите...!
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

аз пия витамин C,за да си го забавя,а не за да ми дойде по-рано..

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Да, витамин C помага, но не е много полезно за организма!

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от sweet alba_600
    Да, витамин C помага, но не е много полезно за организма!
    +1

Четох преди време тук във форума, че ако пиеш две ванилии с една чаша кока кола ти идва по-рано. Друг вариянт беше две лъжици канела. Но не знам каква работа върши това. Можеш да пиеш и лекарства, но и те не са полезни. В краен случай - тампони.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    горните неща въпреки че не виждам какво общо има витамин С ама ..
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Ммм , има доста такива теми , но както и да е . Този път и аз имам същия проблем , но тъй като менструалния ми цикъл е нередовен ( понякога даже не ми идва) се надявам този месец да ме подмине и не взимам никакви хапчета , защото ме е страх да не си навредя . А ако ти толкова много искаш да го изместиш , според мен е най-добре да се консултираш със специалист .

Град
    Svishtov, Bulgaria
    пиеш аспирин по 3 пъти на ден например 2 седмици преди да ти дойде и ще ти подрани

Скоро ми закъсняваше мнооого и направих следното-пих чай от обелките на лук и ми дойде след 2 часа.Също и на една съфорумка и дойде и на нея от лук от чай.И една фр също и действа тва.Пробва!До 24 часа ще ти дойде.

Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    пиеш аспирин по 3 пъти на ден например 2 седмици преди да ти дойде и ще ти подрани
    О тва е много вредно бе!То тя за 2 седмици ще изпие 42 аспирина Тва сигурно е повече от една опаковка!!И по 3 аспирина на ден ще умре от жега, защото аспирина затопля много!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    абее от витамин Ц ще и дойде по-късно не по рано
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    О тва е много вредно бе!То тя за 2 седмици ще изпие 42 аспирина Тва сигурно е повече от една опаковка!!И по 3 аспирина на ден ще умре от жега, защото аспирина затопля много!
    +1 не правете глупости,има си тампони

Скоро ми закъсняваше мнооого и направих следното-пих чай от обелките на лук и ми дойде след 2 часа.Също и на една съфорумка и дойде и на нея от лук от чай.И една фр също и действа тва.Пробва!До 24 часа ще ти дойде.
    И как по-точно се приготвя този чай?

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Aми взимаш една голяма глава лук и я обелваш.Обелките и слагаш в вдоа с количество 1 чаена чаша.Слагаш на котлона и като заври чакаш 2-3 минути докато придобие оранжево-кафеникъв цвят.И после докато е поносимо топло пиеш ама по-бързо го пиеш.И на мен ми дойде след 2 часа, а на съфорумката след 14 часа, а на една моя фр след 24 часа.

Aми взимаш една голяма глава лук и я обелваш.Обелките и слагаш в вдоа с количество 1 чаена чаша.Слагаш на котлона и като заври чакаш 2-3 минути докато придобие оранжево-кафеникъв цвят.И после докато е поносимо топло пиеш ама по-бързо го пиеш.И на мен ми дойде след 2 часа, а на съфорумката след 14 часа, а на една моя фр след 24 часа.
    Мерси много!

Мерси много!
    Ако ще пробваш кажи дали има ефект Карче не вярвам да не ти дойде от тва!

Абе хора,тва е цикал!това е нещо дето не можеш да контролираш!Всичко което "БИ МОГЛО" да го накара да подрани или да спре е вредно или гадно или недействащо!
    Витамин С натоварва черния дроб
    Аспирин-
    Чай от лук -
    и други бабини или пубертетски дивотини!Има интернет!пишат се съвременни книги по тая тема!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Абе хора,тва е цикал!това е нещо дето не можеш да контролираш!Всичко което "БИ МОГЛО" да го накара да подрани или да спре е вредно или гадно или недействащо!
    Витамин С натоварва черния дроб
    Аспирин-
    Чай от лук -
    и други бабини или пубертетски дивотини!Има интернет!пишат се съвременни книги по тая тема!
    понякога тези " бабини или пубертетски дивотини" помагат повече от лекарствата които се предлагат на пазара ...
    No matter where you go, there they are...

Saglasna sam 4e ot Vitamin C idva po-kasno,no ot mlqko s kanela idva po-barzo,znam ot edna fr`ka kaza 4e ima efekt

Има едни хапчета, с които да ти дойде веднага и доколкото знам не е хубаво, но ако не го правиш често няма да е проблем.

Витамин Ц не е вредно бе хора! Аз пия всеки месец(за да ми налами течението).
    А по темата: има си лекарства, но те се изписват от лекар а и ти предполагам си под 18. А това за ванилиите и канелата и аз го четох, но не му вярвам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако й стане нещо, теб ли да дърпат после по съдилища?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си