- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ми 'дойде' по-рано..?
Пих вчера към 14h, но не ми дойде. Днес пак по това време някъде пих, но още не ми е дошло! Вчера пих и 2 ванилии, разтворени в чаша кока кола... Ако някои знае още такива бабини рецепти, нека да сподели.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Е, при мен явно не - последните 2 седмици само съм пила.Първоначално написано от LP_GirL
не знам какво друго ефикасно да предложа, може би опитай да пиеш противозачатъчни и от тях няма да ти дойде по рано ами ще закъснее, и когато се върнеш от морето спри и тях и ще ти дойде след няколко дни ....Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не исках да прибягвам до хапчета, а просто до някоя бабина рецепта... Ми ако ми дойде на морето, ще си сложа тампон... Мерси все пак!Първоначално написано от LP_GirL
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Не мога да повярвам, че не ти е подействал чая от лука!А я кажи топъл ли го пи или студен???И по бързо ли го пи или много бавно??Защото аз го изпих топъл и то мноого бързо.И ми дойде след 2 часа
![]()
i az go probvah tova s luka i to vchera, no vse oshte ne mi e doshloПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
А я кажи как пи тапитката-топла или студена ииии бързо или бавно???А причината на това, че не ти идва може да е бременност!И другото нещо което може да си сгрешила е, че не си варила чая достатъчно!!Първоначално написано от az_ffff
на мен тоя 4ай май ми помогна щото го пих и на следващия ден ми дойде ама нз дали от 4ая или тогаа си е тряало да ми дойде![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Туко-що го пробвах това с чая и дано има ефект,но трябва да кажа,че беше повече от отвратителен и не залагам големи надежди на него.Все пак дано има ефект,стискайте палци.Утре ще пиша![]()
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Пих го топъл и сравинтелно бързо. И не, не съм бременна.Днес ще пробвам пак за последен път.
i az go pih po syshtiqt nachin - byrzo,dokyto e topul i beshe dostatychno svaren.... no ne se poluchiПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Явно не действа при всички. Аз пих 3 пъти!Първоначално написано от az_ffff
Мда, явно е така, но все пак има хора при които действа.Даже още едно момиче се похвали че му е подействал.Но всеки си има индивидуален организъм и не на всеки дейста.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
На мен ми подейства тоя чай,но е много гаден,направо отвратителен.Аз и канела пих,но не подейства,но с чая стана.![]()
Momicheta, ne se nabutvaite s takiva gadosti i hapcheta zaradi edin cikal. Kakav e problema da idesh na more i da izpolzvash tampon, oshte po-malko, che silnoto techenie e 2 dni. A dori moje da ne vi doide oshte pyrvia den na moreto. Hapchetata vredqt mnogo i ako piesh posle trqbva da prodaljish, za da go normalizirash, ama ne vqrvam nqkoi da me poslusha.
Незнам,ама сега тръгвам към лекар,защото стомаха ми се бунтува срещу този ужасен чай и цяла нощ повръщам.По-добре помислете преди да го пиете,особено ако лесно се разболявате от такива глупости.
Дензъл Ребеловски
Пък аз ще те посъветвам ако идеш на морето вече и имаш цикъл ... в аптеките има един разтвор който ти намалява цикъла почти до нула и със тампонПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
Аз пих чая два пъти и нищо ми няма,едва ли ти е лошо от него.Първоначално написано от lonely in my live
Еми може и да не е от него,просто беше гаден и предполагам,че МОЖЕ БИ и чая има пръст в тая работа.Иначе успех,на момичетата,който са решили да го пробват.
Дензъл Ребеловски
и на мен ми беше мн гаден и веднага щом го изпих, изядох 1 киселичка ябълка, 4е да ми мине гадния вкус в устата, ина4е направо щях да повърнаПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
здравейте момичета, искам да ви благодаря за различните начини за предизвикване на цикъла![]()
бях изумена от някои неща наистина,особено от "чая от лук"
подходих с недоверие,но реших да опитам,понеже много се панирах... 6 дена ми закъсняваше
Вчера си го приготвих и тази сутрин чак от болки се събудих,но те не бяха нищо в сравнение с "кефа",който изпитах
Незнам дали е от чая или по принцип си е трябвало да ми доиде вече,понеже си имах и някои съмнения
дори ПМС нямах никакви,но вчера като го изпих всичко си дойде на мястото...а в началото не вярвах
Благодаря на всички !
![]()
Az sum mnogo protiv da se me6ame v celiq tozi proces na organizma,no mi se nalaga i vuznamerqvam da opitam!4etoh razli4ni mneniq kato pove4eto koito sa probvali kazvat ,4e deistva dali ot tova 4e im e bilo vreme ili ot 4aq mislq i az da se uverq v deistvieto mu ,no az ne razbrah kakuv luk??? Sled opita 6te pi6a,moje puk i da e polojitelen otziva,dano!![]()
повикай го![]()
хаха шегувам се, видях, че вече ти е дошло, честито![]()
само да ти кажа, че понякога идва или свършва предварително на психическа основа, така че има вероятност и от това да те е навестило по-рано![]()
приятно прекарване на морето![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Първоначално написано от foreverr
![]()
![]()
![]()
тва действа ли?.....
![]()
![]()
на мен ми закъснява с няколко дни.... и се чуда дали да го пробвам...
![]()
![]()
...