.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    вижте, какво намерих в една тема ,,Ми илюзийка ше ти кажа една "бабините рецепти"..то се прави повече, за да провериш дали си бременна, следователно можеш да си предизвикаш цикъла ако не си бременна.Поне аз съм го правила така...бях сигурна, че не съм бременна, но си го направих, защото много ми закъсняваше и ми дойде на другия ден.Та..работата е такава.Вземаш обелки от 3-4 средни глави лук и ги вариш във водичка.Ще се получи една червеникава отвара.Ако не се лъжа се пиеше топла, но не гореща.Ако можеш изпий 2 чаени чаши, но се съмнявам че ще успееш, защото е много гадно на вкус.Аз едвам изпих една чаша..щях да повърна наистина.Иии предполагам, че ако не си бременна на другия максимум по-другия ден ще ти дойде.Поне на мен ми дойде на другия.,,

Смятам да пробвам....ще пиша какво е станало...

ПП..ето темата http://forum.stih4e.com/index.php/topic,5418.0.html

Абе какво толкова бе .. заради единия цикъл да си прецаквате организмите. Хората са измислили тампоните!!! Аз вече 3та година съм с цикъл на море и си ползвам тампони и си е екстра. Само 2рия ден пропускам плажа, че тогава ми е силно .. пък и се чувствам гадно.

на мен два пъти ми се е налагало да си го предизвикам .. и двата пъти изяждам по горе долу една кафена лъжичка канела предлагам ви да го ядете на по малко и да пиете някакъв сок .. защото е много гадно .. ноо на другия ден по това време предполагам ще ви дойде .. успехи

Za moe ogromno sujalenie na men ne mi podeistva tazi otvara moje bi zavisi ot organizma ili e bilo nujno o6te obelki...i az nz,no mnogo mi se iska6e da otgovorq polojitelno!Baba trqbva6e da izmisli ne6to po-efikasno Pove4eto devitini ot tozi rod imat efekt,no tazi qvno ne mi vliqe i vse pak blagodarq,trqbva6e da opitam!

Град
    Момини Цици
    доста е интересно това с лука и реших да пробвам ся чакам отговора

п.п.: закъснява ми с ден

Супер фен Аватара на galu6a
    защо не използваш тампони
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от DreaMPrinceS
    Za moe ogromno sujalenie na men ne mi podeistva tazi otvara moje bi zavisi ot organizma ili e bilo nujno o6te obelki...i az nz,no mnogo mi se iska6e da otgovorq polojitelno!Baba trqbva6e da izmisli ne6to po-efikasno Pove4eto devitini ot tozi rod imat efekt,no tazi qvno ne mi vliqe i vse pak blagodarq,trqbva6e da opitam!
    Защо ми се струва, че ти искаш да предизвикаш цикъла, а все още нямаш? Аз така разбрах от това, което пишеш.
    airplanes..

Град
    Момини Цици
    дойде ми днес в 7 и 30ч , но не мисля, че беше от лука( и чаят не беше толкова отвратителен, поне за мен )
    1 ден се притеснявах затова, че не ми идва и чая ми дойде някак си успокояващо, отпускащо.. просто ме накара да не мисля за това. не, че ще ми дойде на 100% и да съм била по сиг просто да не се тревожа за това кога ще ми дойде
    пък ако е било от чая.. евала

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    пиеш аспирин по 3 пъти на ден например 2 седмици преди да ти дойде и ще ти подрани
    О тва е много вредно бе!То тя за 2 седмици ще изпие 42 аспирина Тва сигурно е повече от една опаковка!!И по 3 аспирина на ден ще умре от жега, защото аспирина затопля много!
    +1 не правете глупости,има си тампони
    Добре де, то се знае че има тампони, но ако е още малка за това - например.

исках да попитам - на мен още не ми е дошло.
    Ако пия тоя чай и ми дойде например след 2 или 24часа.
    Винаги ли ще ми идва на тази дата или не.
    НЯКЪДЕ ЧЕТОХ ДА СИ НАПАРИШ НИСКО КОРЕМА С ТОПЛА ВОДА - АКО НЯКОЙ ГО Е ПРОБВАЛ ДЕЙСТВА ЛИ?

два пъти ми е закъснявало с около 4-5 дни и съм пила магнезии /хранителна добавка/ и след 24 часа ми е идвало

Мега фен Аватара на mynichka
    Едно време имах проблеми с цикъла (тоест не мога да ги нарека чак проблеми, просто още си беше нередовен) и пиех всякакви глупости за да ми дойде, е пила съм и чай от лук и кока кола/ лимонада с ванилия и канела- какво ли не и мога да кажа, че си ми идваше когато трябва, а не когато пиех разни неща.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на mkio
    На мен ми закъснява вече с 4-5 дни и започвам да се притеснявам. Презерватив не се е късал, проверявани са всичките. Но все пак.. Имам всички признаци, че ще дойде, но го няма и го няма. Чувала съм, че аналгин\аспирин помагат както за болките, така и за усилване на кръвотечението. Знаете ли нещо по въпроса, дали ще помогнат?

този чай от лук го пробвах - отврат ....и за съжаление - не ми подейства

Аспирин и краката в гореща вода, при мен винаги действа Също така когато се спортува е по-редовен цикъла. А за да свърши по-бързо витамин Ц.
    Но естествено не трябва да се прекалява с лекарствата...

незнам момичета,това с чая ми дойде в повече отначало,ама имам бал и се пада точно на бала да съм неразположена ужассссссс,седя си пред компа и тоз чай с лук,не ми излиза от главата и реших да пробвам,не искам да вземам хапчета,не е полезно за организма,особено пък онова,предложение с аспирините......... абе ся ще видим какво ще излезе, като се замисля ,от тоз чай май действа като разхлабително, обаче ако ми дойде направо ще почна да празнувам бала от сега

и аз имам същия проблем но нито чая , нито канелата ми подействаха ...

на мен,ако искаш вярвай ми подейста на другия ден сутринта.....ами при всички явно е различно незнам друг вариант,ама наистина подейства не се шегувам ,аз го испих направо горещ,ако те интерисува точно как го направих ще ти кажа... ами обелих обелката ,даже да си призная доста обелих,и в микровълновата една чаша вода и вътре и обелките,и за три-четири минути,и още горещ го глътнах,но не е чак толкова лош успех на марурите

и на теб също успех.......

Орица трябва да ми дойде ! СПЕШНО ! Утре трябва да съм в цикъл ! Тоя чай ако не ми помогне кажете някви хапчета .. на всичко съм готова
    I need somebody to love <3 ;p

Голям фен Аватара на Dollystar
    За да не отварям нова тема ...
    С по 1 аспирин на ден, краката в топла вода и коремни преси дали ще мога да го предизвикам по-рано 8-9 дена?
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Охх и аз имам такъв "проблем" на 19 съм на море а тогава трябва да ми дойде...........................
    тази вечер ще си направя от този чай .. дано да подейства ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.
    Грешен раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си