- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Free for aLL ;D
мися,че темата е приключена...намери си кой да чукаш,тя за кфо ти е?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
xhahxah lel da vi pikam i na foruma 4ovek da ne pita ne6to i si4ki po4vat da se zaqjdat ama sum sig 4e ako se viiime na jivo 6e ste ebati mi6kite i 6e vi potro6a ot boi (za mom4etata staaa vupros samo)
ах леле, само да те фана ше ти напълна дупарата с любовПървоначално написано от sexy_boy69
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ша е интересно да се изправиш с/у целия форумПървоначално написано от sexy_boy69
един с/у всички
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
braaat nema6 problem az ti kazah pi6i ls da ti kaja adres da doide6 da vidime koi koi ... ;dПървоначално написано от tuzaro
ахахаха херкулес леко някой да не ти повярваПървоначално написано от sexy_boy69
![]()
не са ебавай с мом4ето 4е май те мисли за тая от снимкатаПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Retarded...писна ми да гледам такива кретени по шибаните улици...шибаняци и шибаланковци...няма ли да измрете? То ако измрете ще останем 2 милиона в тая държава (2 щото 1.5 са мангаля и 400хил турчоля...)
e to poneje celiq forum 6e doide da me bie cela bg 6e se subera . samo tiq ot sf ako sa 6e gi sma4kam te za da pi6at v toq forum na4i sa pederasi ;D az nema kfo da praaa i re6ih da pi6a e taka a gleam 4e ima nekfi zaribeni tuka axhaxhaxПървоначално написано от sladur4etyYy
тука страх ли те е да пишеш?? гледам си голяма битка пък едно момиче не може да оправишПървоначално написано от sexy_boy69
само ако си от Пловдив ми пиши да се видим
![]()
lele 6matki q se zamislete malko kfo vuob6te praite v toq forum we .... tuka gleam nekfi temi pulni s prostotiiiii .... vie sig si4kite pukate 4ips i ste po 200 kila i samo sedite i pi6ete u toq forum .... i posle ima po 1 milion temi debela sum pomognete ;D xahxhahxa 6matki
подяволите аз пак съм съгласна с Хаус![]()
Първоначално написано от sexy_boy69
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не са замесвай с мафията във форума 4е 6ти разкатаят фамилията
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хаха за тва на питаш как да си свалиш мацката...Първоначално написано от sexy_boy69
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
като не ти харесва кво праиш тука уе мой?Първоначално написано от sexy_boy69
e tfa nemoa drugo opravqm i ne ne sum ot plovdiv ama iam edno fr ot plovdiv ot sofia zapad raobti v sf joro pitbula mi vikat .... 6oto ima tatoo na desni krak na pitbul ako go poznaa6 pi6i da go pitam kolko si zle ..Първоначално написано от tuzaro
![]()
За разнообразие напиши тема Помогнете нямам мозък...Първоначално написано от sexy_boy69
nema kfo da praaa.... i edno fr deto se ebaa s foruma pi6e razni prostotiii po temite vika regni se i si pi6i ne6to zabavno e ;DПървоначално написано от Andreev
то ,че няма - няма. Ама и за такава тема не стига!Първоначално написано от GregoryHouse
ми ти бе секси що не си покай6 физиономиятаПървоначално написано от sexy_boy69
аа по добре недей ..
плейбой4о не може да забие и една мацка пък са отваря тука
![]()
![]()
зле си брат ..мноу си зле
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Опитай се да пишеш на кирилица и без толкова правописни грешки.
Ако едно момиче те отрежи няколко пъти по добре се откажи,излишно е да и слушаш изтърканите оправдания.Ако тя има желание да излезе с тебе навън след като си е поканил и ти е отказала,сами ще те покани следващият път.По добре се насочи към някоя друга.
А дори и да излезнеш с нея не значи,че ще е ебеш.
sami ne si vervate kfo govorite sig sum 4e sum mn po erudiran i osvedomen ot vas zatfa na koi svqt se namiram vie ste takiva lameri prosto neam dumi za vas osobeno za tuzaro i andreeev
почнахме да се плашим и с софия запад вече... и кво викаш татус на кракъ питбул, сигурно само ти имаш такъв ама ше те вида къв си що сиПървоначално написано от sexy_boy69
![]()