- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Free for aLL ;D
Q daite nekfo predlojenie kak da pokana edno momi4e da izlezneme koeto ne mi e bezrazli4no i go haresvam mn a tq ve4e 2 puti mi e otkazvala smisul seki put mi kazva 4e ima rabota .... ?
по добре първоя я питай дали тя има нещо към тебе, щото иначе няма смисъл
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
пич, отиваш каниш я да излезете ако ти откаже, откажи се от нея![]()
ти от намеци не разбираш ли? моми4ето те реже по ''възпитан'' на4ин пък ти ..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бъди нагъл, нахален и най-важното интересен... или ще приеме или ще те отреже тотално.
Ако не знаеш как да си интересен въобще не се занимавай - бита карта си.
awe mn e sexy iskam da q 4ukam a v u4ili6te taq godina ne sum se zanimaval s neq 6oto s gadjeto mi sa skarani ne6to zaradi nekfo drugo momi4e i tq mi zabrani da si govora s neq ama sa kato po4ne novata godina po cel den 6e sme zaedno v edin klas sme....xD ama iskam sa da q vida prez lqtoto 2 puti q sunuvah
![]()
2 п1ти ти е отказвала и ти пак прод1лжаваш. Бах мама му... от такива навлеци като тебе приятелките ми се оплакват нон стоп...еееба го... ш'ом ти е отказала начи сам тре'а се сетиш, че не иска... не те харесва...грозен си..
axaxax 6to we brat ? awe ti da ne trenira6 nekude we ?Първоначално написано от Andreev
очевидно е бита картаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
okПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
не мисля,че ти влиза в работатаПървоначално написано от sexy_boy69
eee 6matki are kajete kfo zna4i da sum interesen ;D ne mi trqa da se praaa na interesen xax 6oto sum si interesen ;D![]()
ako 6e mi kajete kuf sms da i pi6a text mi kajete ne mi pi6ete nekfi gluposti
kato te gleam kak mi otgovarq6 sig si ebati zleto samo te pitam dali trenira6 6oto az treniram futbol i moe da sme se vijdali nekude po terenite...Първоначално написано от Andreev
много си интересен, бих те чукал
искаш да я чукаш...хмммм интересно...2 пъти ти е отказала вече...е нищо давай пакако и сега откаже-пак....се някога ша и омръзне и ша се навие...
бтв,на колко си?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
пиши ''курво щи го тура'' няма как да не се разтопиПървоначално написано от sexy_boy69
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз ли съм зле бе чукачаПървоначално написано от sexy_boy69
и повярвай ми не сме се виждали по терените
samo mi ela :P i 6e vidime koi koi ;DПървоначално написано от tuzaro
ама си купи вазеленПървоначално написано от sexy_boy69
че яко ша та шибам
Очевидно.Вече се убедих че чутурата му има мозък колкото въздух в космоса...Първоначално написано от sladur4etyYy
тузаро е момче бе загорелниикПървоначално написано от sexy_boy69
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ok ama 6e te pleskam zad vrata i 6e ti napulni analniq prusten sus spema stava li ? ?? ?Първоначално написано от tuzaro
![]()
и освен всичко, са предлага на тузароПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()