- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Free for aLL ;D
lameri беше ключовата дума...като чуя ламер и лягам на земята...кажи кфо значи ламер моля ти се да се напикая от смях на ерудираната ти личност...
ухаа ти си еродиран..мм ясно![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
axaxa emi ddz kfo zna4i slabak bi trqbvalo xax ama ne e hubavo da si lamer ;DПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Значи хакер който се...ерудирания...а слабака си ти...щот дори не знаеш кфо приказваш...
лелее верно,че си еродиран...РЕСПЕКТПървоначално написано от sexy_boy69
възхищавам ти се
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Прав беше тоя , който беше писал , че България нема да се изчисти от такива боклуци...![]()
Ееех прав беше,прав беше той ...ама легнал го заровиха ...Първоначално написано от housy
![]()
ами 2 пъти не се е получило кое те кара да мислиш че от 3тия ще стане![]()
![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
След като ти е отказала два пъти и не е подемала тя да те покани мисля,че няма интерес и ще е по-добре да не опитваш трети..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ахахаха тая тема е станала баси хранилкатаа иначе на въпроса : щом два пъти те е отрязала кво и се буташ за трети път? щом от намеци не разбираш...
Тамън умирах от скука в офиса и тоя пич ме развесели.
Хаха ламери ще ми вика , даже не знае какво значи.Бягай да играеш wow.Нищо чудно ,че ти е отказала.
п.п. Това с форумната мафия ме уби , мисля ,че прозвуча по-жалко и от тоя пич дето е пуснал темата...
Не си ли се замислял,че може би не иска да излиза с теб?
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3