- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Закуска през ноща..
Огладнявате ли през ноща?Ядете ли нещо сутринта примерно към 2-3 ..
Ако има това, което ми се яде-ям,
ако ли не пийвам някакво безалкохолно или водичка, да залъжа глада хаха, но иначе не си падам по храненията след 9 вечерта, освен ако не е нещо супер малко![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
това попринцип е супер вредно...
ии като цяло преди не пропусках възможност да си хапвам-по всяко време....
сега вече нямам тази възможност,гледам последното ми ядене да е преди 10 и се чувствам доста по-добре(като изглючим глада който ме гони![]()
)
и в общи линии от това и още няколко дребни неща съм смъкнала близо 7 килограма за няма и месец![]()
напоследък се пристрастих към Fitness и сега адски много ми се яде ама свърши![]()
аз мн радко огладнявам така 4е си хапвам по нещо толкова късно само ако ми е ску4нопо скоро по 4есто пия..нещо
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да,даже напоследък ми стана навик.И не ми пука дали е вредно или полеэно-доставя ми удоволствие :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Ami, veche gledam da se vuzdurjam.![]()
Будна съм,
но не![]()
аз спя като закланадемек не се будя от каквото и да било но сутрин като се събудя от корема ми се чува цяла симфония
![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Пред имах този неприятен навик. Събуждам се през нощта и марш към хладилника. От известно време съм поспряла. Рядко се сещам да ям през нощта, и то само за парче диня или някакъв сок.
През нощта винаги ми се прияжда нещичко , но ям или краставица или морков .
По принцип не, но снощи бях пила и не можех да спя, и ставах по едно време и ядох сливи.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не,нямам такъв навик,а и мн рядко се събуждам през нощта.
Не, до сега не ми се е случвало ...
[b][i]Je t'aime au-del
Честно казано не.Рядко се будя и ако стана,то е за да отида до тоалетната!
Мхм.
Първоначално написано от f3nkata__
и аз така
![]()
![]()
![]()
Dam hapvam si 4ipse4eta,vafli4ki...kakvoto ima![]()
Често ми се случва на последък.
я кажи и другите дребни неща !Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ако съм гладна няма да ме спре тва че е не знам си колко часа...
ама попринцип не