- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Закуска през ноща..
амии...само вода и чай!в смисал никакви сокове и газирани неща.(може само фрешове)Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
без чипсове,снаксове и разни такива боклуци(колкото и да са ми любими) и почти не съм яла пържено(един,два пъти да съм си взела някакви пържени картофи..) иии последното ми ядене първо беше в 8(цяла нощ глаад) а сега е 9 и 30 (и пак цяла нощ глад) иначе всичко друго дет ми е било на сърце съм си го яла... дори незнам как стана тва,защото целта не ми беше отслабване ами това ми е "диетата" за гастрита,ама така се получи
![]()
Спя като бебе, изобщо не се събуждам, а и да се събудя ме мързи да стана и изобщо не ми минава мисъл за ядене![]()
Никога не ми се е случвало...![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
абе едно време с баща ми се карахме за яденето в хладилника вечерно време![]()
Майка сутрин ни виждаше в колона по един с чиния, боклуци от яденето в нея и вилица/лъжица.
Сега... тези дни нещо спрях да се храня така. Като че ли повече наблягам на съня![]()
мииии азз ако вечерям към 8ч както си лягам към 1-2 преди да зас-
пя пак яминаче за да ям не мога де се сaбудя но ако взема да стана
повече не заспивам![]()
Еми случва се ,макар че е много вредно.
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Първоначално написано от f3nkata__
++++![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Само един път съм яла през нощта,ама не бях яла два дена![]()
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
+1Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Никога до сега след като си легна,не съм ставала да ходя да ям...най-много,ако е много топло да стана да пия вода,но да ям....Но ако примерно съм в някое заведение и не съм си лягала или не съм спала пред ноща,мога да си ям и в 4ч. стига да съм гладна...но след като си легна да стана и да ям...НЕ
![]()