.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ленти за премахване на черни точки Nivea

Здравейте!
    Някой можели да сподели как се ползват тези ленти??? Купих си днес и следвах указанията на картинките. Отлепвам лентата слагам я и след 10-15 минути я махам. Е, като я махнах нищо не беше изчистено, беше си като преди да я залепя, даже замалко сама да падне лентата.

Е... ти какви чудеса очакваш?!

Тва са боклуци,само дето си си дала парите.

az puk sam gi polzvala i pomagat... zavisi ot kojata

за първи път чувам за такива ленти

Супер фен
    Ами има такива ленти. Пробвала съм за нос и брадичка, но на мен лично не ми помагат....

Бтв... около 1,80 - 2,00лв. са.

mm..men malko ne mi se vqrva da premAHvat cherni to4ki kato te sa pod kojata ??? spored men ne bi pomognali po dobre da idesh na kozmetik da ti po4isti liceto :P

Хах, сега видях че трябвало преди да залепя лентата да намокря кожата С втората лента по се получи, но пак не изчисти като хората

I az sam gi polzvala no ne mi pomoognaha!Mislq 4e sled kato si sloji6 lepenkata mai trqbva6e da q pomamokri6!abe to si pi6i pro4eti i 6te vidi6 kak se deistva ama sa palni bokluci ne si struva!

Не... начи, за да има по-голям ефект, направи си парна баня (надвесваш се над една тенджерка със завряла вода, мяташ една хавлиена кърпа и стоиш така 10 минути). Така се разширяват порите. После, докато ти е мокър носа, лепваш лентичката.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    Не... начи, за да има по-голям ефект, направи си парна баня (надвесваш се над една тенджерка със завряла вода, мяташ една хавлиена кърпа и стоиш така 10 минути). Така се разширяват порите. После, докато ти е мокър носа, лепваш лентичката.
    Това си мислих и да направя, но след като изхабих лентичката
    Другия път определено ще го направя по този начин.
    Поздрави!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Ами има такива ленти. Пробвала съм за нос и брадичка, но на мен лично не ми помагат....

На качествените марки лентите са доста по-скъпи, но и от тях няма особен ефект.. ползвала съм- НУЛЕВ резултат Ако на някого са му помогнали, радвам се. Явно наистина зависи от самата кожа и от дълбочината на точките.

Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~

На качествените марки лентите са доста по-скъпи, но и от тях няма особен ефект.. ползвала съм- НУЛЕВ резултат Ако на някого са му помогнали, радвам се. Явно наистина зависи от самата кожа и от дълбочината на точките.
    Аз си взех на Нивеа. Около 10лв. са

Не е голяма философия как се използват . Залепяш и после махаш (поне аз така правих - имаше съвсем малка разлика).Мислиш си че не ги използваш правилно ,защото те не помагат
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Не е голяма философия как се използват . Залепяш и после махаш (поне аз така правих - имаше съвсем малка разлика).Мислиш си че не ги използваш правилно ,защото те не помагат
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    Kато гледам и ти не ги ползваш правилно.
    Преди да залепиш лентичката, трябва да си намокриш лицето и чак тогава да я лепнеш. Ефект има. Вчера направих втори опит и наистина повечето останаха по лентата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си