- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ленти за премахване на черни точки Nivea
Здравейте!![]()
Някой можели да сподели как се ползват тези ленти??? Купих си днес и следвах указанията на картинките. Отлепвам лентата слагам я и след 10-15 минути я махам. Е, като я махнах нищо не беше изчистено, беше си като преди да я залепя,даже замалко сама да падне лентата.
Е... ти какви чудеса очакваш?!![]()
Тва са боклуци,само дето си си дала парите.![]()
Ами има такива ленти. Пробвала съм за нос и брадичка, но на мен лично не ми помагат....
Бтв... около 1,80 - 2,00лв. са.
mm..men malko ne mi se vqrva da premAHvat cherni to4ki kato te sa pod kojata ???spored men ne bi pomognali po dobre da idesh na kozmetik da ti po4isti liceto :P
Хах, сега видях че трябвало преди да залепя лентата да намокря кожатаС втората лента по се получи, но пак не изчисти като хората
![]()
I az sam gi polzvala no ne mi pomoognaha!Mislq 4e sled kato si sloji6 lepenkata mai trqbva6e da q pomamokri6!abe to si pi6i pro4eti i 6te vidi6 kak se deistva ama sa palni bokluci ne si struva!![]()
Не... начи, за да има по-голям ефект, направи си парна баня (надвесваш се над една тенджерка със завряла вода, мяташ една хавлиена кърпа и стоиш така 10 минути). Така се разширяват порите. После, докато ти е мокър носа, лепваш лентичката.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Това си мислих и да направя, но след като изхабих лентичкатаПървоначално написано от пор
![]()
Другия път определено ще го направя по този начин.
Поздрави!![]()
На качествените марки лентите са доста по-скъпи, но и от тях няма особен ефект.. ползвала съм- НУЛЕВ резултатПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Ако на някого са му помогнали, радвам се. Явно наистина зависи от самата кожа и от дълбочината на точките.
Аз си взех на Нивеа. Около 10лв. саПървоначално написано от firegirlll
Не е голяма философия как се използват . Залепяш и после махаш(поне аз така правих - имаше съвсем малка разлика).Мислиш си че не ги използваш правилно ,защото те не помагат
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Не е голяма философия как се използват . Залепяш и после махаш(поне аз така правих - имаше съвсем малка разлика).Мислиш си че не ги използваш правилно ,защото те не помагат
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Kато гледам и ти не ги ползваш правилно.Първоначално написано от sweeetmaniche
![]()
Преди да залепиш лентичката, трябва да си намокриш лицето и чак тогава да я лепнеш. Ефект има. Вчера направих втори опит и наистина повечето останаха по лентата.![]()