- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo stava sled kato toi/tq kaje NE
те го е отговораПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
molq zabelejete podpisa i!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
кво да и гледаме? хубав подпис с червени буквиПървоначално написано от FataMorgana
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Досега не ми се е налагало да предлагам и не вярвам да стане.Ако стане и ми откажат-продължавам напред.
mi az ne predlagam az samo priemam kato me popitatПървоначално написано от rumenceto0o
6toto po4ti nikoga ne praq p1rvata stupka ..a kat q napraq posle zabivam 6toto ne iskam da mu se lepq...edin vid ako se interesuva da me tursi ako ne mi zdrave da e ,zavisi koi e se nqkak 6e go preodoleq ama nikoga ne bih
predlojila
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Ако наистина много го харесвам не спирам ,но не го показвам-ставам му нещо като най-добра приятелка.И можеби като се упознаем ще се получи нещо
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Presley`n`Sum
temata si e super.
po temata: navivash opashka i trygavsh v obratna posoka. V nachaloto malko se otchujdavash, zashtoto oshte ti e gadno che te eotrqzala, no posle ti idva akyla i se seshtash che pone ste priqteliEeee osven ako ne ti e zabila shamar predi tova
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Първоначално написано от sladku_bebzi
оооооооооооо порярвай ми има индивиди дет още го ползват тоя лаф![]()
![]()
Седим си аз и ''пича''и по 1 време тоз кат изтърси : аааааааааабе искаш ли да станем гаджета ... ?!
![]()
![]()
Олееее ама тогава ест не се изсмях та имах огромния късмет да ми звънне тел-а то4но тогава
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Попринцип не аз ходя при момчетата,ами те идват при мен...Но ако стане нещо такова ще се правя,че нищо не е станало,макар и да ми пука за него,ще се дъража така че все едно ми е се тая,защото ако види че ми е гадно много ще му се вдигнат акциите....Но пък ако много силно и наистина искам да съм с него,ще продължа да се боря..
![]()