.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мерси много мацки Сега си купих Гарниер пюр 3в1 ,но мисля само 1,2 пъти да го ползвам в седмицата и след употреба да си слагам и някое кремче да не ми се изсуши кожата

Цитирай Първоначално написано от sladoranata88
    Мерси много мацки Сега си купих Гарниер пюр 3в1 ,но мисля само 1,2 пъти да го ползвам в седмицата и след употреба да си слагам и някое кремче да не ми се изсуши кожата
    Щом вече си си взела Гарниер-а , не забравяй да измиваш лицето си поне по 2 пъти на ден с топла вода и мек антибактериален сапун , без парфюм. Чистата кожа , ще помогне за по - бързото действие на крема

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

А хидратиращ крем какъв мислиш да си купиш, понеже и аз трябва да си взимам. Някой да препоръча плс
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    А хидратиращ крем какъв мислиш да си купиш, понеже и аз трябва да си взимам. Някой да препоръча плс
    ами и аз още се чудя какъв да си взема да кажете наистена и някои хидратираш крем ?

Аз от известно време съм с едно кремче за момичета под 20 години, силно хидратиращ, ммм мирише на диня и усещам прилив на свежест като се наклепам . Името му е "Under twenty" . Страхотен е
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

А на коя марка и колко парички ?
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Ето какво намерих де
    Under Twenty http://www.undertwenty.pl/
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    Clean & CLear mnogo mi pomogna ve4e nqmam i edna 4erna to4ka,sled 2 dni 6te vidi6 rezultat

+1 И аз съм така .
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    По принцип черните точки са си доста навътре в порите и малко са тези,които са само повърхностни. Което означава,че кремчета и лосиони няма да ги изчистят. При черните точки най-добър е метода с изтискването,НО после се образуват пъпчици,ранички,белези и т.н. Което си е кофти. Затова е хубаво да идеш на специалист козметик/дерматолог,който да ти направи процедура за премахване на черните точки,а след това вече да наблягаш на разните там кремчета и лосиони,защото те само поддържат кожата чиста,като отстраняват горния слой мъртви клетки и мръсотия. Но за дълбоко почистване е хубаво да се довериш само на специалист.
    Точно така си е .. +

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами..можеш да си ги махнеш с розова вода - така хубаво да ги изтъркашш..Може да използваш Clean&Clear Натисни тук, за да видиш как изглежда..Сестра ми го използва..може и да помогне До 10 лв мисля, че е..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    По-добре си вземи на нивеа,някой от ексфулиантите,защото този на гарниер много изсушава кожата
    Не този на Гарниер не беше лош. Макар че почна да ми се бели кожата по лицето от него еффект имаше. И ексфолиращите частици които премахват мъртвите клетки са добри
    I Love
    Vania
    Kabakova

Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    Garnier pure но не помня цената около 10лв е
    Че той не е за черни точки май.. те вярно, че два бяха, ама...... за 8,50лв. го видях иначе. Аз имам по-тъмносиния и не е лош, като за хидратиране...
    Имам и clean&clear пак тъмносинъото (мисля, че беше тоник.. абе едно такова в по-висока опаковка и е прозрачно и много течно). Действа, но трябва постоянство - когато се сетиш си го слагай и гледай да не пропускаш ден, 'щото бързо се връщат (е, ама бързо се и махат после пак).

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    ами и аз още се чудя какъв да си взема да кажете наистена и някои хидратираш крем ?
    Vichy Aqualia Thermal. Това е най-страхотният крем, който съм използвала.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    По принцип черните точки са си доста навътре в порите и малко са тези,които са само повърхностни. Което означава,че кремчета и лосиони няма да ги изчистят. При черните точки най-добър е метода с изтискването,НО после се образуват пъпчици,ранички,белези и т.н. Което си е кофти. Затова е хубаво да идеш на специалист козметик/дерматолог,който да ти направи процедура за премахване на черните точки,а след това вече да наблягаш на разните там кремчета и лосиони,защото те само поддържат кожата чиста,като отстраняват горния слой мъртви клетки и мръсотия. Но за дълбоко почистване е хубаво да се довериш само на специалист.
    Аз имам черни точки по нослето и си ги изтисквам сама. Общо взето процедурата е пилинг маска на Ейвън, хавайски вулкан пак на Ейвън, мия си лицето и се въоражавам с търпение и 1 памук и стискам, докато не остане нищо. След това малко лосион за лице, за да затворя порите....чисти са около 3-4 дни. 2 паъти седмично се занимавам с тия простотии. Но нямам пъпчици и червенини по нослето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си