- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми някое кремче против черни точки..
Мерси много мацки![]()
Сега си купих Гарниер пюр 3в1 ,но мисля само 1,2 пъти да го ползвам в седмицата и след употреба да си слагам и някое кремче да не ми се изсуши кожата
![]()
Щом вече си си взела Гарниер-а , не забравяй да измиваш лицето си поне по 2 пъти на ден с топла вода и мек антибактериален сапун , без парфюм. Чистата кожа , ще помогне за по - бързото действие на кремаПървоначално написано от sladoranata88
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А хидратиращ крем какъв мислиш да си купиш, понеже и аз трябва да си взимам. Някой да препоръча плсПървоначално написано от sladoranata88
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ами и аз още се чудя какъв да си вземаПървоначално написано от marilyn
да кажете наистена и някои хидратираш крем ?
![]()
Аз от известно време съм с едно кремче за момичета под 20 години, силно хидратиращ, ммм мирише на диня и усещам прилив на свежест като се наклепам. Името му е "Under twenty" . Страхотен е
![]()
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
А на коя марка и колко парички ?
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Ето какво намерих де
Under Twenty http://www.undertwenty.pl/
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Първоначално написано от scout4e94
+1 И аз съм така .
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Точно така си е .. +Първоначално написано от Slun4evko
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами..можеш да си ги махнеш с розова вода - така хубаво да ги изтъркашш..Може да използваш Clean&Clear Натисни тук, за да видиш как изглежда..Сестра ми го използва..може и да помогнеДо 10 лв мисля, че е..
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Не този на Гарниер не беше лош. Макар че почна да ми се бели кожата по лицето от него еффект имаше. И ексфолиращите частици които премахват мъртвите клетки са добриПървоначално написано от snow__queen
I Love
Vania
Kabakova
Че той не е за черни точки май.. те вярно, че два бяха, ама...... за 8,50лв. го видях иначе. Аз имам по-тъмносиния и не е лош, като за хидратиране...Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Имам и clean&clear пак тъмносинъото (мисля, че беше тоник.. абе едно такова в по-висока опаковка и е прозрачно и много течно). Действа, но трябва постоянство - когато се сетиш си го слагай и гледай да не пропускаш ден, 'щото бързо се връщат (е, ама бързо се и махат после пак).
Vichy Aqualia Thermal. Това е най-страхотният крем, който съм използвала.Първоначално написано от sladoranata88
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз имам черни точки по нослето и си ги изтисквам сама. Общо взето процедурата е пилинг маска на Ейвън, хавайски вулкан пак на Ейвън, мия си лицето и се въоражавам с търпение и 1 памук и стискам, докато не остане нищо. След това малко лосион за лице, за да затворя порите....чисти са около 3-4 дни. 2 паъти седмично се занимавам с тия простотии. Но нямам пъпчици и червенини по нослето!Първоначално написано от Slun4evko