Извинявайте, но с какво да си обръсна тестисите и въобще интимните части, ако мога да го формулирам. И боли ли много?
Със самобръсначкаНе боли, но трябва да внимаваш да не се порежеш, че тогава е малко кофти
![]()
ми не,не боли
Може да идеш на кола-маска - ефектът е дълготраен и по-добър от бръснача, но пък от начало боли малко. Иначе със самобръсначка, но космите ще изникнат доста по-бързо.
има много такива теми !
давай със смобръсначка или депилатори ...![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Бръсне се със самобръсначка. Други вариянти са депилатор и кола маска. Но депилатора има ефект като на самобръсначката. Най-добър вариянт според мен е кола маската. Съветвам те първия път да отидеш на козметик, защото бая ще се узориш сама. Болка има, разбира се, но нали си мъж?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
кола маска![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
+1Първоначално написано от fiama
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
аз не виждам по какъв друг начин освен със самобрасначка може се бръсне човек![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не мога да си представя да използва кола маска там, където спомена.. само мисълта ме убива.. дори със самобръсначка е малко по-рисковано, въпреки, че е опция.. най-добре ще да е - поне според мен - с онова кремче за обезкосмяване - няма никакъв риск от порязване или откъсване![]()
Ако става дума за кремчетата на виит с тях трябва да седиш 5 или 10 мин (не си спомням) и почва да те щипе и може да е болезнено не знам..Първоначално написано от suitable
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мисля, че 15 минутки - аз лично не съм пробвал "там", но съм пробвал на други части от тялото и не щипе, но зависи каква кожа имаш - дори на опаковката е написано да го нанесеш първо на някоя по-скрита част на крака примерно, за да видиш дали няма да си алергичен..
ти от "откъсване" със самобръсначката ли се притеснявашПървоначално написано от suitable
![]()
![]()
По темата- всеки си избира за себе си...един предпочита едно друг- друго...ти си решаваш![]()
Имах предвид: порязване = самобръсначка / откъсване = кола маска![]()
Да не би ташаците да са ти по различни от лицето, фаштай ножчето и почвай![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от SiegHeil
хахаа...ся ако каиш,че носа не е по различан от х*я....бива ли такова нещо...да си сравняваш гениталиите с лицето
![]()
В ташаците да не сме по-малко хора отколкото в лицето...![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от fiama
извинете но да си покажа Ху* на козметичката![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добре ще бъде да го подстригваш с козметична ножичка .. тя е една малка и извита Аз така правя и съм доволен
Някои момичета дори са ми казвали , че е по секси да имаш малко косъмчета ( Ти с ножичката ги подравняваш )![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.