В Понеделник ми подариха епилатор на Филипс, има сякви джаджи, пробвах го преди 3 дни, върши изключителна работа, минах си краката с него и сега са като коприна... има най-различни приставки и в несесера намерих зелена ръкавичка... пише че е за пилинг, но как се ползва? Пише, че не трябва да се ползва непосредствено преди и след епилация... какво имат предвид? В смисъл... когато се къпя ли трябва да я ползвам?
Редактирано от Цвети.
7-ма точка, и не прекалявай с емотиконите!
Трябваше да сложиш повече ечотиконки
Та по темата: ако си правиш пилинг го направи предния или следващия ден от епилацията, за да не се разрани кожата.
Ясно, че не трябва да се прави същия ден, но... как се прави? Търкам си тялото с нея докато съм под душа ли? Как се използва тва чудо?????????????????????????????????????????? ?????????????
Ръкавицата се използва за ексфолиране- за премахване на мъртвите кожни клетки. Значи търкаш си тялото докато се зачеви леко и това е. Да, докато си под душа. Само искам да ти кажа, че тоя епилатор Филипс е пълен боклук. Аз имам същия и от една година го ползвам и заради него сега целите ми крака са в нещо като пъпки и петна, които не се махат. Скоро четох в др. форум- мн. момичета се оплакват от същото нещо и ВСИЧКИ ПОЛЗВАТ ФИЛИПС! И съответно вече не го ползвам, бръсна ги Ако някой знае някакъв начин да се махнат тези пъпки и петна, моля да ми каже, щото е3 мн гадно, а е лято все пак.
Тея петънца са нормални то си пише в упътването.. но според мен много си сгрешила, че си започнала да ги бръснеш.. Най-добре е да си купишш някакъв крем и да си мажеш краката с него. Аз имам същия епилатор и съм адскаи доволна, а за ръкавицата.. май че бяха достатъчно изчерпателни по-горе!
rakiq_lady, мерси мн за информацията, ще пробвам още утре
А относно епилатора- аз съм супер доволна, нямам никакви проблеми с него, идеален е
Много слабо ме боли, охлаждащата приставка ми помага, кожата ми не се възпалява, а и е с дискове (пинсетите са нещо ужасно) и то керамични хипоалергенни Първия път наистина ми се зачерви кожата, но 20 мин след това нямаше и следа от петънцата, но е съвсем нормално, при мен веднага изчезнаха Има система за звуков масаж с алое вера и мирише адски нежно, а и за максимална хигиена главата може да се мие, не само да се почиства с четчицата, има си и бръснеща приставка, приставка за деликатните зони и се заслужава 209 лв., които приятелят ми даде Препоръчвам го на всеки, не мисля, че ще останете разочаровани Отначалото исках най-новия на Браун, който има някъде 2 приставки повече (за лице и лампичка), но се убедих, че тази марка е на по-високо ниво А и този на Филипс е точно за чувствителна кожа като моята, с Браун-а имах подкожни косъмчета и кожата ми постоянно беше грапава Но ясно на всеки различно му действа Поне започни да ходиш на кола маска, че бръсненето не е желан метод според мен