.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Na4upvane na kosata s bira..

Zna4i birata vredi li mnogo na kosata.. zashtoto az naposledak se se 4udq s bira i mnogo gotino stava hem kosata e nqkfi 4upliva hem meki4ka hem i NE mirishe na bira ama vaobshte.. samo nz dali mnogo vredi na kosata .. 4uvala sam 4e tiq pqni gelove .. pove4e vredqt .. spoded vas ima li neshto verno..?????

с бира??!тва за пръв път го чувам...защо точно с бира реши да се правиш а иначе не мисля,че ще вреди
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Ми попринцип бирата е предназначена за пиене,не за слагане на косата.А и ако например не беше вредна всички пяни,гелове щяха да съдържат бира. /мое мнение/Аз лично те съветвам да сложиш няколко пъти,но не постоянно.Иначе някои и със захар и вода си я праят.

Guest
    Evala na vas mn barzo mi otgovorihte... moje i s zahar i voda, no ne lepka li..????? vijdala sam gotino stava ama ne sam piapala :P

Emi s bira sam si pravila kosata nqkolko pati... sled kato se izkapq i slagash a kosata bira i q nama4kvash hubavo i q vrazvash s edin lastik do sutrinta 9 pravq go predimno ve4er) za d amoje da izsahne predi tva.. i taka :P

Guest
    dam i az sam si q pravila s bira i poveche mi haresva kak stoi daje i ot pqnata,ama moqta mirisheshe malko.inache ne mislq che ste vredi nali hmela e polezen po princip

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз пък съм си я къдрила с белтък и всичките тия пияни дето съм пробвала да слагам никоя не е успяла да докара тоя ефект след 2-3 часа и се опраа а с белтъка седи и на другия ден мн яко
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    аз пък съм си я къдрила с белтък и всичките тия пияни дето съм пробвала да слагам никоя не е успяла да докара тоя ефект след 2-3 часа и се опраа а с белтъка седи и на другия ден мн яко

q kaji malko po to4no kakvo to4no slagash i kak go pravish... vs4iko podrobno ako moje pLSSSSS

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цялото минало лято се къдрих с бира.Наистина става страхотно.И сега за учудване на всички- бирата даже е полезна за косата и не и вреди по никакъв начин за разлика от геловете и др. стилизиращи продукти.Щом ти харесва.продължавай с бирата, не вреди.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    somewhere over the rainbow...
    аз веднъж пробвах с бира и косата ми стана отвратителна на допир и няма6е никъв бласък!!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    хмм успя да ме зайнтригува6 я кажи по-то4но за тва с белтъка.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    birata podhranva kosata, ne stava po meka no ne e tvardo kato s piana, malko miri6e na bira ama ni6to 6te sloji6 parfium4e i stava mn qko pone na moqta kosa de probvai nqma da sujalqva6

Град
    ами значи отделям жълтъка от яйцето .. после леко го разбърквам да не е толкова гнусно.. и на влажна коса мачкам и суша с сешора ..косата остава с "мокър" ефект и седи много яко,а и доста дълго

ami az vednyj pbk probvax s beltyk i posle kosata mi mirisheshe cql den na nqkfo takova ..mn gadno ama inache naistina izglejdashe mn qko , edin takyf mokyr efect..nz she probvam i s bira i shte vi kaja
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    косата грам не мирише на нищо ,само на шампоана с който си се изкъпал преди това!

косата грам не мирише на нищо ,само на шампоана с който си се изкъпал преди това!
    ee..mi nz . pri mene mirisheshe na qica
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

ще взема и аз да пробвам с бира,че тез пяни на мойта голяма коса мн малко държат ;/
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Град
    ^*в нас^*
    Аз сега си сложих на мокра коса малко бира и с ласти4ката..Утре 6те докладвам дали е станало не6то.
    Дензъл Ребеловски

Град
    ^*в нас^*
    Скоро мисля да пробвам и с белтъка даже ся 1-во мислех с белтък,но се оказа,4е в нас няма яйца и 6те бъде друг път.
    Дензъл Ребеловски

Град
    Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    ee..mi nz . pri mene mirisheshe na qica
    да на пържени направо нали ?

опитай и с белтъук няма да съжаляваш

Град
    ^*в нас^*
    Ми аз като пробвах в4ера с бирата и ся се полу4и един такъв "мокър" ефект и общо взето ми харесва,е не се накъдри много но тва е моя грешка,защото си навих косата още мокра.
    Дензъл Ребеловски

t.e. sled kato se izkupe6 i sled tova polee6 s bira, trqbva da se izsu6i6 i togava da si slaga6 lastik? taka li?

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Цялото минало лято се къдрих с бира.Наистина става страхотно.И сега за учудване на всички- бирата даже е полезна за косата и не и вреди по никакъв начин за разлика от геловете и др. стилизиращи продукти.Щом ти харесва.продължавай с бирата, не вреди.
    И аз така \/
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    и в двата случая косата трябва да е влажна не мокра!

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    I az sym probvala s bira stava mn gotino daje ne meri6e
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Guest
    zna4i probvax i az da sa napraq s beltyk mn interesno mi stana .. ta napraixa sa ,, mn xybavy stana kosata mi izob6to ne miri6i6e ,, ama iskam da vi pitam ne vi li stana mn tvyrda kosata i na edni takiva kle4ki koito kato cqlo sedqt mn xybavi kato mokyr efekt oba4i sa mn gadni na dopir taka li trqa stava ne moa razbera ili prekalix s beltuka ili nz kajete ,.,, az ne sam slojila mnogo de daje tyi kato ne mojax mn da go otdelq polovinata go izsipax v mifkata ,,, ai sq kajete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си