Гей-парада-размисли и страсти по повод предавенето Сблъсък
Iskam kato stanete vsi4ki da vidite temata!
Sedq az i gledam povtorenieto na ''Sblusuk'', temata otnovo e za vuprosniq gei parad. I sedq i si mislq, za6to maika my stara vsi4ki sko4iha sre6ty homoseksyalnite, kato vsi4ki se kefqt da gledat kak 2 macki se lijat i si burkat po dypkite? Drygite puk sko4iha da za6titavat bezza6titnite horica. I za6to ne ostavime homoseksyalnite da si jiveqt bez da gi diskriminirame, a te ni ostavqt da si jiveem bez da paradirat s tova s koi se 4ykat? I ZA6TO nqma koi da napravi edin parad ''ne na korypciqta'', ''doly ''gladnite'' dypetati(nqma gre6ka)'', ''pisna mi ciganite da me kradat, da ''qdat'' odrujkite ot zaplatata na ba6ta mi, da 6tipqt sestra mi po dypeto v reisa, otivaiki na y4ili6te'' 6to ne se naprai edna takava anti kampaniq sre6ty tova, sre6ty koeto naistina trqbva da sme anti i e 2 puti po-vajno da se demonstrira? 6to ne se napravi ne6to po vuprosa bulgarkata da rodi 4-5-6 deca, a ne 1 kakto do sega? natatuk produljavate vie! znam 4e ima kakvo da kajete! nqkoi ot nas sa pulnoletni, t.e. pulnopravni grajdani na RB, na drygi ot nas tova predstoi. da sprem da se primirqvame s tova, koeto se sly4va, a ne ni haresva - neka da go promenim. nie sme bude6teto na Bulgariq, i bude6teto na Bulgariq e v na6ite ruce! ne go izpyskaite, ne go zahvurlqite, a go drujte zdravo i go modeliraite!!!