Добро утро на всички!
Знам, че едва ли някой ще обърне внимание на темата ми, но болката и обидата която изспитвам е толкова голяма, че ще ме убие...Искам да ви попитам винаги ли така трябва да става всичко в стил:"Един обича, а друг го прави за смях".С приятеля ми бяхме заедно 8 месеца, в началото тои ми казваше как търси момиче което да го обича и незнам си какво си.Така де тръгнахме, но той се държеше супер дръпнато сякаш си няма приятелка, и когато се прибираше хич не ме търсеше(не беше от моя град)Имало е случай 6 дена да не ме потърси с оправданието, че няма време нищо, че не пропускаше вечер да не седне да си проверява Майспейс и на всеки друг пишеше, но не и на мен..И онзи ден получавам следното писмо:
Syjalqvam za vsi4ko...tiq dni na rabota po cql den pokrai ba4kaneto go premislqh tva na6eto polojenie i stignah do izvoda 4e trea da q prekratime taq ludost.Predlagam da sprem dotuk dokato vse o6te ne sme se hvanalki za gu6ite dai da ostavim ne6tata taka i da prikliu4vame ve4e...prosto nqmam vreme za taq vryzka,nqmam vreme izob6to za vryzki.Pyk i ve4e nqmam jelanie da se zanimaam s obvyrzvane i t.n pone za blizkite nqkolko meseca(a moje bi i pove4e).. Prosto sym prekaleno izmoren ot vsi4ko...imam 4uvstvoto 4e nai-pravilno e da si ostana sam v blizko byde6te i malko da si podredq ne6tata v toq skapan jivot mamka mu.
Abe tva e koeto iskah da ti kaja ob6to vzeto..naistina syjalqvam 4e se polu4i taka.Znam 4e vinata e izcqlo moq za vsi4ko,kvo da napraq ..prosto taka se slu4i,stanaloto stanalo i tva e,nqma vry6tane nazad...taka 4e..nai-dobre 6te e kato ve4e ti kazah - da svyr6vame s taq tragediq i tva e ...krai!
Верно, че преди това му писах че ми е много тежко вечно да седя и да го чакам просто да се сети за мен, но поне едно "извинявай" да беше казал...Винаги ли се получава така...вече съм на път да се убедя, че любовта е мит...