Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
съвета ми е да спре да се прави на голямата работа , ние тука даваме идеи , тя казва "не съм казала да анализирате писмото" еми нали трябва да стигнем до заключение

явно просто си едно добро момиче което е омръзнало , оня ден скъсах едно добро момиче с подобен текст беше и моето послание така че го разбирам пича
А защо ако получите добро отношение и вие почвате да се държите като задници...уж много ревете ама явно човек трябва да се държи с вас по същия начин за да го уважават
не е така , един нормален мъж иска тръпка ,има и пичове дето обичат всичко да им е уредено по книга да излизат всяка вечер в 8 часа , да ходят на едно и също място и секса да е в 1 и съща поза , то с такъв човек има ли тръпка , друго си е жена която ти прави постоянно на пук , дразни те и в същото време ти влиза под кожата , аз предпочитам.. тея курви ли как ги наричат
Ама после ако си научил, че цял футболен отбор е исчукал ревеш нали обикновено тези дето ти правят много на пук, и ти говорят само на въпреки не им е чиста работата.А после жените незнаели какво искат