- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една история без весел край
Добро утро на всички!
Знам, че едва ли някой ще обърне внимание на темата ми, но болката и обидата която изспитвам е толкова голяма, че ще ме убие...Искам да ви попитам винаги ли така трябва да става всичко в стил:"Един обича, а друг го прави за смях".С приятеля ми бяхме заедно 8 месеца, в началото тои ми казваше как търси момиче което да го обича и незнам си какво си.Така де тръгнахме, но той се държеше супер дръпнато сякаш си няма приятелка, и когато се прибираше хич не ме търсеше(не беше от моя град)Имало е случай 6 дена да не ме потърси с оправданието, че няма време нищо, че не пропускаше вечер да не седне да си проверява Майспейс и на всеки друг пишеше, но не и на мен..И онзи ден получавам следното писмо:
Syjalqvam za vsi4ko...tiq dni na rabota po cql den pokrai ba4kaneto go premislqh tva na6eto polojenie i stignah do izvoda 4e trea da q prekratime taq ludost.Predlagam da sprem dotuk dokato vse o6te ne sme se hvanalki za gu6itedai da ostavim ne6tata taka i da prikliu4vame ve4e...prosto nqmam vreme za taq vryzka,nqmam vreme izob6to za vryzki.Pyk i ve4e nqmam jelanie da se zanimaam s obvyrzvane i t.n pone za blizkite nqkolko meseca(a moje bi i pove4e).. Prosto sym prekaleno izmoren ot vsi4ko...imam 4uvstvoto 4e nai-pravilno e da si ostana sam v blizko byde6te i malko da si podredq ne6tata v toq skapan jivot mamka mu.
Abe tva e koeto iskah da ti kaja ob6to vzeto..naistina syjalqvam 4e se polu4i taka.Znam 4e vinata e izcqlo moq za vsi4ko,kvo da napraq ..prosto taka se slu4i,stanaloto stanalo i tva e,nqma vry6tane nazad...taka 4e..nai-dobre 6te e kato ve4e ti kazah - da svyr6vame s taq tragediq i tva e ...krai!
Верно, че преди това му писах че ми е много тежко вечно да седя и да го чакам просто да се сети за мен, но поне едно "извинявай" да беше казал...Винаги ли се получава така...вече съм на път да се убедя, че любовта е мит...
Първоначално написано от tvoqta__me4ta
кво повече искаш ? ...
кво ти пука че е куха нали ти духа
Значи ... не можеш да ходиш с някого и на този някой да не му пука за тебе.Много е кофти!А сигурна ли си че си няма друга?
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не пуснах темата с цел да ми анализирате писмото му....
Не знам вече в момента плача от обида...сблъсквали ли сте се с такъв случай на непукизъм...Първоначално написано от miss_asi
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Ми кажи тогава какво искаш за да знаем
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Дишай дълбоко.
Ще ти мине след време.................................
Да определено аз съм се сблъсквала.Нормално е да се чувстваш обидена.Чесно казано наистина си чудя как да ти помогна или по-скоро какво да те посъветвам!ще дойде и неговият ред да страда и да плаче за теб!
Брато тва какво ще правиш с Ашли ще си го говорим по скайпа!Сега дай един добър съвет на момичето!Първоначално написано от KillSwitchEngage
Никой не се прави на голяма работа аз питах определен въпрос а ти без да ме познаваш не говори кой е голяма, и кой малка работа![]()
А защо ако получите добро отношение и вие почвате да се държите като задници...уж много ревете ама явно човек трябва да се държи с вас по същия начин за да го уважаватПървоначално написано от KillSwitchEngage
Ама после ако си научил, че цял футболен отбор е исчукал ревеш налиПървоначално написано от KillSwitchEngage
обикновено тези дето ти правят много на пук, и ти говорят само на въпреки не им е чиста работата.А после жените незнаели какво искат
![]()
Оооо Гого сиг съм че знаеш какво искаш.Ти винаги вс знаеш а и мерси аз съвета ти към мен!![]()
![]()
Ти самичка си си го предизвикала,ако питаш мен...Колкото повече му се реве на един мъж...,толкова повече се отдалечава той...Първоначално написано от tvoqta__me4ta
Явно според мен вече няма чувства към теб!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Работата е там, че изобщо не съм му ревала за НИЩО оставяла съм го да "диша" да не каже после някой, че съм го задушавала нито съм му искала сметка каде излиза и какво прави и съм му имала доверие...ама не мога да разбера мъжете как пчакват да се държи перфекното момиче..Първоначално написано от Erica
еми ако се държиш с него, като с хората тука дето се опитват да ти кажат нещо.. мн добре го разбирам
... и те така
Приятелката ти е късметлийка значи щом се съобразяваш с нея и желанията иПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Попринцип съм спокоен човек, но не обичам да ме искарват такава каквато не съмПървоначално написано от gostut
![]()
Колкото и да не ми се иска да го кажа момчето няма чувства към теб..и едва ли е имал..колкото и да е зает, ако се е интересувал от тебе, все щеше да намери време да се види с тебе...нз то бива бива да си непукист ама чак пък толкова...просто нямам друго обяснение![]()
![]()
Тоя е некакъф работохолик щом неможе да намери време от работа за теб(което не ми се вярва да е така) и щом неиска да е с теб го преживей да не е единствен на земята....
Glory,Glory Manchester United!!!
Може би просто не е готов заобвързване, както ти е казал и щом още от началото е нямал време за теб преглътни болката...времето лекува...сега живота ти се струва черен, любовта мит и тн, но ще минат дни, седмици нз колко ще ти трябва, ще срещнеш друг и вече нещата ще стоят по друг начин.Вместо да се вайкаш по-добре си извлечи максимално мн бележки,изводи,поуки, за да може следващия път да не се случи така.Имай достойнство и вярно, че от любовта се оглупява, но поне единия трябва от време на време да се връща към реалността..
И слушай малко - като си пуснала тема ввъ форума трябва да очакваш всякакви отзиви - нали искаш мнение?еми ето хората ти дават мнение..приеми го с разбиране, ако не -просто го подмини...и последно:не мисля, че е много добра идея да постваш думите на бившия си приятел, представи си как утре влизаш в някакъв друг форум и гледаш някой твой пост и как отдолу 20 души го коментират...
не се заяждам, просто ти казвам.кажи после какво е станало - развитие има ли?![]()
И... къде точно в писмото момчето те обижда?
Човекът явно е направил грешка като е започнал отношения с теб, сега е осъзнал, че не сте един за друг и ти го казва в прав текст. Казва, че съжалява, обяснява, че си има проблеми в живота, в работата, вероятно не знае как точно се очертава бъдещето му и предпочита да няма жена, която допълнително да го обърква.
Е, какво в цялата работа не си разбрала? Започнали сте, той е усетил, че нещо в тази връзка не го устройва и я прекратява. Не те е лъгал, не е въртял интриги.. Единственият ми упрек е, че не ти го е казал в лицето, но все пак всичко е ясно.
Не разбирам какво опищя форумите за обиди и не знам какви глупости още.
Another version of the truth
Поне си ти го е казал. Няма място за драма! Радвай се, че няма да те "мъчи" повече!