.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Кофти ситуация...

Значи една моя фр.(бих казала най-добрата) от края на миналата година до сега харесва и даже е влюбена в едно момче което виждахме много често в метрото...преди доста време някъде първия срок в края аз отидох да му искам скайпа за нея.Той каза че ако иска да се запознаят тя да дойде и да се видят и нямал скайп уж...тя нямаше смелост да говори с него и не отиде...После обаче се оказа че момчето е син на техни семейни приятели и така...Но тук идва гадното оказало се че въпросния индивид харесва мен...и през цялото време когато гледаше към нас е гледал мен.А той ми е супер антипатичен и не ми е приятен...кат разбрах се ужасих и ми стана гадно.Френдката не ми се сърди и се опитва да го забрави...но се пак е кофти...Сега страда и тя и той и аз...Как да направя така че той не да не ме харесва вече защото аз никога не бих му отвърнала на чувствата..а моята фр наистина го харесва и е важен за нея много...защо не хареса нея?

Нищо не става по поръчка..и тримата трябва да се примирите.!!!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Mi kak kakvo da napravi6 toi kato te haresva teb kakvo!Nqma ni6to lo6o!Priqtelkata ti nqma za kakvo da ti se sardi v tozi slu4ai!Pri polojenie 4e ti ne go haresva6 ne vijdam smisal za kakvo ima da ti se sardi!Vie ne moje da mu kaje6e koq da haresva-ne ste mu gospodari na sarceto!Ti dori i da go naraka6 da ne te haresva ne e sigurno dali 6te zapo4ne da haresva tvoqta priqtelka!No vse pak USPEH!!!!

"Как да направя така че той не да не ме харесва вече" - не можеш, няма как, сърцето не пита кой да харесва и кой не и тримата трябва да се примирите със ситуацията, както каза fuck_me_pls Все ще се забравите, той теб, а приятелката ти него

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    "Как да направя така че той не да не ме харесва вече" - не можеш, няма как, сърцето не пита кой да харесва и кой не и тримата трябва да се примирите със ситуацията, както каза fuck_me_pls Все ще се забравите, той теб, а приятелката ти него
    Как ще няма...кажи му квото мислиш за него пък да видим дали още ще те харесва

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ot obidni dumi istinskata lubov ne iz4esva!!!!!!!! :P :P

Еййй GregoryHouse все намираш как да ме затапиш

Мега фен
    Град
    София
    Не се филмирай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Никога не може да се каже на сърцето..кога да спре да обича..той може да вижда че няма смисъл като те харесва и да иска да спре но..просто от вътре да не можеее!!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Ot obidni dumi istinskata lubov ne iz4esva!!!!!!!! :P :P
    Каква истинска любов бе, та те само са се гледали в метрото и са говорили 1 път
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Замислисе какво и маш ти,а тя не...
    а и отиди и му кажи в очите,че не те интересува.Така е най-добре за всички

Dori i da mu nagovori kup gadni ne6ta nqma da ima rezultat......! :P

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Dori i da mu nagovori kup gadni ne6ta nqma da ima rezultat......! :P
    Добре почтиии ти повярваха всички...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Еййй GregoryHouse все намираш как да ме затапиш

ам.. 4е аз за тфа го оби4ам
    ама нещо в последно време ми се сърди мом4ето
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с въпросното момче и му кажи,че нямаш чувства към него.На приятелката си не можеш да помогнеш,за съжаление.Нито можеш да направиш нещо,чрез което да повлияеш на чувствата на момчето към теб.

Град
    somewhere in the world
    ами да ти кажа според мен най-добре е повече да нямате нищо общо с това момче,забравете го като цяло
    може отначало да ви е трудно,но с течение на времето ще забравите всичко и ще ви е много по-добре
    Don't think about yesterday!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Как ще няма...кажи му квото мислиш за него пък да видим дали още ще те харесва
    +1

Голям фен
    nqma kak da napravish neshtata takiva kakvito iskash da sa.nikoi ne moje da kontrolira svoite ili chujdite chuvstva
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Няма как да кажеш на сърцето си да обича даден човек при положение че ти сам/а знаеш че не обичаш този даден човек а обичаш друг даден човек!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си