- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация...
Значи една моя фр.(бих казала най-добрата) от края на миналата година до сега харесва и даже е влюбена в едно момче което виждахме много често в метрото...преди доста време някъде първия срок в края аз отидох да му искам скайпа за нея.Той каза че ако иска да се запознаят тя да дойде и да се видят и нямал скайп уж...тя нямаше смелост да говори с него и не отиде...После обаче се оказа че момчето е син на техни семейни приятели и така...Но тук идва гадното оказало се че въпросния индивид харесва мен...и през цялото време когато гледаше към нас е гледал мен.А той ми е супер антипатичен и не ми е приятен...кат разбрах се ужасих и ми стана гадно.Френдката не ми се сърди и се опитва да го забрави...но се пак е кофти...Сега страда и тя и той и аз...Как да направя така че той не да не ме харесва вече защото аз никога не бих му отвърнала на чувствата..а моята фр наистина го харесва и е важен за нея много...защо не хареса нея?![]()
Нищо не става по поръчка..и тримата трябва да се примирите.!!!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Mi kak kakvo da napravi6 toi kato te haresva teb kakvo!Nqma ni6to lo6o!Priqtelkata ti nqma za kakvo da ti se sardi v tozi slu4ai!Pri polojenie 4e ti ne go haresva6 ne vijdam smisal za kakvo ima da ti se sardi!Vie ne moje da mu kaje6e koq da haresva-ne ste mu gospodari na sarceto!Ti dori i da go naraka6 da ne te haresva ne e sigurno dali 6te zapo4ne da haresva tvoqta priqtelka!No vse pak USPEH!!!!![]()
"Как да направя така че той не да не ме харесва вече" - не можеш, няма как, сърцето не пита кой да харесва и кой не и тримата трябва да се примирите със ситуацията, както каза fuck_me_plsВсе ще се забравите, той теб, а приятелката ти него
![]()
Как ще няма...кажи му квото мислиш за него пък да видим дали още ще те харесваПървоначално написано от zaraaa
![]()
Ot obidni dumi istinskata lubov ne iz4esva!!!!!!!! :P :P
Еййй GregoryHouse все намираш как да ме затапиш![]()
Не се филмирай.
[size=7][b][u]fosse cos
Никога не може да се каже на сърцето..кога да спре да обича..той може да вижда че няма смисъл като те харесва и да иска да спре но..просто от вътре да не можеее!!!![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Каква истинска любов бе, та те само са се гледали в метрото и са говорили 1 пътПървоначално написано от Cvetito53
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Замислисе какво и маш ти,а тя не...
а и отиди и му кажи в очите,че не те интересува.Така е най-добре за всички![]()
Dori i da mu nagovori kup gadni ne6ta nqma da ima rezultat......! :P
Добре почтиии ти повярваха всички...Първоначално написано от Cvetito53
Първоначално написано от zaraaa
ам.. 4е аз за тфа го оби4ам![]()
ама нещо в последно време ми се сърди мом4ето![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Говори с въпросното момче и му кажи,че нямаш чувства към него.На приятелката си не можеш да помогнеш,за съжаление.Нито можеш да направиш нещо,чрез което да повлияеш на чувствата на момчето към теб.
ами да ти кажа според мен най-добре е повече да нямате нищо общо с това момче,забравете го като цяло![]()
може отначало да ви е трудно,но с течение на времето ще забравите всичко и ще ви е много по-добре![]()
Don't think about yesterday!
Няма как да кажеш на сърцето си да обича даден човек при положение че ти сам/а знаеш че не обичаш този даден човек а обичаш друг даден човек!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()