.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не ми вярва, аз на истина съм спала само с него...

МОята история е мн смотана... искам просто да я споделя
    При първият ми път нямаше дори и капка кръв нямаше и след това.... нямаше изобщо кръв, а аз съм правила секс само и единстено с него... сега той не ми вярва и казва че съм го излъгала... това много боли...

Кретен Връзките се градят върху доверие. Понякога първият път не тече кръв - може хименът ти да е бил по-еластичен или пък да се е скъсал от тампон, например. Чувала съм, че може да се скъса дори и при някои упражнения.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Кретен Връзките се градят върху доверие. Понякога първият път не тече кръв - може хименът ти да е бил по-еластичен или пък да се е скъсал от тампон, например. Чувала съм, че може да се скъса дори и при някои упражнения.
    +1

знам че е така, но няма ли начин да му докажа че не съм го излъгала и че съм била само с него

Град
    Бургас
    Щом ти няма доверие ... бии му шута .. за к'во ти е такъв
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

nqma kak da my dokaje6, neka si misli kakvoto iska, 6tom nqma doverie, to e malko trydno da ima i vrazka. az kogato pravix sex za 1vi pat si mislex 4e edva line 6te ima krav kato ot zaklano jivotno da, ama ne, ima6e savsem malko i to samo po prezervativa. savsem normalno e da ne karvi6, izob6to ne razbiram za6to mom4etata si mislqt 4e e normalno da karvim parviq pat, koi opredelq koe e normalno i koe ne?!

Град
    Шумень
    това, че "приятелят" (в кавички, защото ако наистина ти беше приятел, щеше да повярва) е невеж и не знае, че не е задължително да тече кръв си е само неов проблем. Не се тормози сега с това, а си гледай хубавите неща в живота
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Дай му да прочете някоя друга книжка .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    "градът на мечтите"
    Леле много е тъп
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    In the middle of Nowhere
    смятай...това че той е невеж по този въпрос и не ти вярва са ти достатъчни за да го зарежеш
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен
    Много е лошо когато те набеждават в нещо което не си направил...остави го да си приказва каквото иска ти знаеш каква е истината не се измъчвай той ако наистина държи на тебе и те обича ще го осъзнае и ще повярва.
    П.С.Като не ти вярва му кажи да се образова малко явно му липсват часовете по биология,да се разрови из нета и да почете за химена (девствената ципа) всеки организъм е различен.

и ти градиш връзка с човек,който не ти вярва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си