- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какво да се обезкосмя
резачка за дърва ако космите са леко дебелички![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
С бензинова резачка![]()
Аз така правя
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Добре де за кола маска не трябва ли да чакате да ви порастат по-дълги, за да хи хване?![]()
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
Крем депилатор, коламаска и епилатор. Първото е най-удачно защото останалите два метода са доста болезнени. Преди да използваш депилатора обаче, увери се, че не си алергична за да не стане някой гаф-обрими, зачервяване сърбеж а и доста по-сложни неща.Първоначално написано от your_secret
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Що не и предложихте с шкурка?
Тъкмо и кожата ще стане гладка и нежна.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Абе с косачка е най удачно или със сярна киселина, тогава никога няма да пораснат, ама и полови органи няма да имаПървоначално написано от mitternacht
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
лентички виит![]()
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
На това му се вика и кола маска бе милаПървоначално написано от macety_91
![]()
Аз пак да препоръчам крем депилатора, дори и на вийт да е. Аз използвам един на една фирма която произвежда козметика в българия но я изнася за германия. Адски съм доволна, всичките им продукти са ужасно качествени, добре че бащата на приятеля ми работи във тази фирма и ме снабдява иначе не може да е намерят.
с косачка![]()
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
С обезкосмител![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе с кола маска е най-добре и после може да продължаваш с епилаторчето,ако те марзи да идеш до козметичния салон![]()
s rezachkataПървоначално написано от your_secret
![]()
Auspuh ...!!!
с крем депилатор на вйит ^^ най-безболезнено е![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
абе хващай ножицата и тфа е![]()
С пинЦета.![]()
Пинсета... звучи ужасно но след първият път не е ... и издържа повече от 5 дена...![]()
кола маска или епилаторче :Д поне при мен държи към 2 седмици минимум...
5 дена омфгПървоначално написано от ПуКанКа
![]()
иначе фаштай бръснача![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
абе не се ли обезкосми вече4 страници станаха вече
![]()
ауе да ви питамкупих си крем за депилация за нежни зони...ама пише че не е за интимните места.....ш ми стане ли нещо ако го пробвам там.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!