- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..само когато съм пиян
Когато човек си е пийнал малко повече само истината казва така че ...
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Че е ужасно глупав и не с струва дори да мисиш за него.
Значи, че като се напие се разгонва и се сеща, че може да си го топне при тебе.
Поне аз това бих разбрала ако някой ми го каже.
"Човек когато е в разгара на яда си или когато е пиян, само тогава казва какво му е на сърце ."![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от sasha_90
spored men e tochno obratnoto. kat si piqn si po-izskren, kazvash sichko deto ti e na syrceto dori i da ne trqbvaSpored men oshte te obicha dori i malko i syjalqva che ste se razdelili... Ne znam... liubovta mi e nai-neizvesnata teritoriq
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Значи през ден е пиян.Не е трудно да се сетиш.Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
+1 а щом смао тогава е така, тогава дръж го пернаментно пиян :PПървоначално написано от zaraaa
Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice...
I`ll let the wind blow out the light
'cause its gets more painful every time i die.
Че още има чувства към теб,че те е обичал и че когато пие си спомня само хубавите неща.Така бях и аз.Като съм трезвен лошите неща си спомням повече,а те са много и не я обичамПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от fuklu
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Няма грозни жени, има недостатъчно алкохол ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Poglednato ot moqta gledna to4ka zna4i,4e tozi 4ovek vse o6te ne te e zabravil!
хубава руса кака, ама тоя с мускулите ме плашиПървоначално написано от pepita87
иначе кат си пиян си казваш квот ти е на душата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
седнете и се напиите, пък тогава му мислетеПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Ми значи е някаФ алкохолик и доста често мисли за тебама той помни ли после какво е мислил даже
![]()
да това може и да ви помогне..ОпитайПървоначално написано от Andreev
![]()
![]()
означава че човека просто нетрябва да се напиваПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ем... според мен няма чувства към теб.. поне не силни .. и когато е пиян просто почват да му се въртят спомени за теб... но не трябва да му обръщчш внимание.. ако не се лъжа видях някъде че беше написала че си го забравила.. еми.. остави го да си се напива и да се мъчи с мисли за теб тогава.. не трябва да ти пука!![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...
Малко дете и пиян мъж никога не лъжат! аз така го знамПървоначално написано от zaraaa
ама от друга страна някой като се напие и всички му стават хубави и се разчувства ама без някакво покритие.
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Просто го зарежи тоя ,то май и той незнае ко искаТапак