- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Metallica
^ Само доказваш колко безмислена е електронната музика. Карл Кокс няма да го помниш след седмица, мен чувството от Металика ще си ме грее всеки път когато се сетя за концерта.
Ясно проличава разликата между музиката, която е само фон и тази, която докосва душата.
ти не помниш защото музиката ти е тъпа и скучна, също като хората, които я правят и които я слушат.Първоначално написано от HenykucT
Когато съм била на концерт с моята музика ме побиват тръпки само като се сетя. А за някои определени концерти направо ми се насълзяват очите. Както е с този на Металика![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
нека да се погледнем... Хора сменихте topica Направете тема "Дали силния спомен от концерта остава завинаги или не " и там да обсъждаме
а къф точно е топика?
на бънгъл глупостта, че е пропуснала концерта
супер интересно
земи тоя концерт 45-50 хиляди човека .... не го поситих ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ъъъ, прекалено множко са според мен. Ама знае ли човек о.О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
буа, верно ли бе. Ебаси мазалото е било значи наистина
А ти да се подвизаваш из други форуми като Oro?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
абослютно ... просто си струва да отидеш на концерта независимо каква музика слушаш ...металика са си класика !Първоначално написано от yuyuto
но се пак никой няма да задмине чалгарските концерти ...то онва е на друго нуво такова ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Металика добре минаха ,беше много зло .Свириха повече от два часа и ми мина времето се едно е 10 мин.Тея дето не успяха да отидат може
само да ги е яд докато не им стане гадно и не се напият : )
И ше зема да споделя запомнящите се моменти,за мене които са:
1.Излизането с пълзящата смърт и как сички откачиха
2.Nothing else matters дето сички щракаха със запалките и се разпяха
3.Fade to black
4.Когато изгасна сичко и почна And justice for all
5.Sad but true дето разцепи мрака
6.One,огъня и солото ; )
7.SEEK AND DESTROY ,дето се побъркаха сички и една мацка си свали фанелката ма само аз видях
8.Пичовете около мене дето се скъсаха да пеят
9.Когато казах пого и стана пого с пет човека на мастъра
i BTW кажете какви други големи концерти се задават в следващите месеци ; )
Първоначално написано от HenykucT
Ма ти си педерас ве
А и за тези, които казват, че една поп-фолк пачавра може да събере толкова зрители на концерта си, поствам специално снимка от моето гледна точка на концерта и да подчертая - всичкото тва оранжево там долу е хора, гъмжило от хора... И пак кажете дали Преслава или Десислава могат да докарат толкова хора на едно място...
![]()
ето за това говорехПървоначално написано от IdiOtKa
колко от тези 50-70 хиляди просто са отишли, защото щяло да бъде яко
металика били яки, вече и аз слушам металика и за да знам какво пеят изобщо ще си пусна 3-4 песни на уинамп часове преди концерта
и после : велико изживяване, екстаз, ерекция....
къде ще сравняваш емоцията на човек, отишъл ей така и този, който е фен на групата откакто се помни?
Е не знам, аз си слушам Металика от както се помня, щот и родителите ми са им фенове... Всичките песни, които изпяха, ги знаех наизуст... Вярно е, че не слушам само метал, но тва не значи, че не съм им истински фен... И за мен си беше велико песен, на която знам всеки един акорд, толкова много пъти съм я слушала, чиито текс до болка ми е познат, да го чуя наживо от Металика... И как всички пеехме заедно, хиляди ръце вдигнати, хиляди светлини и запалки... Не, не, тва не може да се обясни, за мен си беше велико и тва е...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
БЕШЕ ВЕЛИКО!!!Ще го помня много дълго време, яд ме е за някои песни, които не изсвириха,но като цяло беше хубав плейлиста
Колкото за хората,беше голям гъч,предполагам към 50 хиляди
Аз бях в най-предния сектор малко вляво от сцената. От няколко месеца го чаках тоя концерт, чакаме ги догодина отново, с новия албум
![]()
бахти тъпото изказване, честно.Първоначално написано от IdiOtKa
Ей такива най ги мразя. Хем отиват и не знаят за какво са там, хем ми пречат с тъпотата си, хем заемат място и изкупуват билетите за пред сцената. Еми мерси, нема нужда.
Ама точно заради такива го има концерта. Ако бяхте отишли само (верните ) фенове хората щяха да са твърде малко организатора щеше да е на загуба и целия концерт, както и много други на по-големи изпълнители нямаше да се състоят. Така че не толкова повърхностно. ;]Първоначално написано от Boot
Мошно, прав си, но не можеш да отречеш, че е редко тъпо да ходиш на концерт на група, която не те кефи
Ако отиваш без да ги харесваш, защото останалите ходят е тъпо, но ако отидеш защото знаеш че ще направят шоу какъв е проблема. Аз отидох на Sonata Arctica и Manowar по този начин. Особено вторите направиха такъв концерт, че вече съм им голям фен, който харесва 2 техни песни.Първоначално написано от Boot
![]()
между другото си права ... найстина е много дразнещо да идеш на някаф концерт и да се чудиш кво стааа кви са тея и кво праат там ..Първоначално написано от OtherDimension
като цяло имах предвит, че металика е много голяма група... има много хубави песни , разбира се не съм им няква фенка, но просто песните са им уникални .. струва си да ги чуеш и да отидеш на концерта им ... както и да е несмятам да се обяснявам ....
по темата ... металика е една страхотна група със страхотни парчета и много съжалявам, че не успях да пресъствам на концерта им ...
Абе ти базикаш ли се?Първоначално написано от Мо6no
Как феновете на Металика да са малко... Я влез в vbox-а, пусни си някое от многото клипчета на концерта... И което и да пуснеш, на която и да е песен, все ще чуеш как цялата публика пее заедно с Металика и движи ръце в ритъма на музиката... Извинявай, ама къвто и да си, дори да не слушаш само метал, знаеш ли текстовете на всички песни, които изпълниха, е то е много ясно, че си верен фен... А вие какво разбирате от "истински" фен, не знам, но аз бях там и с ушите си чух как целият стадион пее и знае много добре текста... Бях на такова място, че всичко се виждаше... И на Васил Левси имаше много верни фенове, много млади на около моята възраст и много възрастни на около годините на майка ми и баща ми... И там нямаше нито един с ромски произход естествено, които са много често срещани по чалга концертите... А понеже и ромите вече отдавна ни минаха по численост, затова и по попфолк концертите е бъг с хора... Та Металика имат много фенове, в тва няма съмнение изобщо... Щом самият Джеймс Хетфийлд прати целувка на публиката, след като сами запяхме текстовете преди той да е започнал, за какви фенове, които не знаят кой излиза пред тях може да става въпрос? Тва само тука на поп фолк концерт може да стане -> http://vbox7.com/play:7f68ee58 ... И който ще противоречи, нека първо да види тва клипче, ей тука е живото доказателство кви са чалга феновете и изобщо знаят ли на чии концерт отиват... Такова нещо на Металика на концерта не можете да станете свидетели...
![]()