ОФ,това с черепите е много банално...всяко емо има по няколко блузи с черепи и вратовръзки и обувки...и какво ли още не...Но като изключим емотата се забелязват и някакви фешънки,които също се зарибяват по черепите...всичко им е розово с черепи и т.н...Е, не ми харесва този фешън-емо-кифло-стил...пълна боза е...Съжалявам, ако някой се е обидил това е мнението ми просто...
![]()
Аз пък по центъра редовно гледам 15 годишни фешъни с черепи по тях... дори един беше с това на колана си. Е каква е връзката между Motorhead и някакъв кифльо...Първоначално написано от Diablue{F}
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имах страхотен потник с конски 4ерепЕдинственото такова, което някога съм харесвала. Останалото са позьорщини.
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
НЕ!Не ми харесват!
Пффф ... Мразя черепиОсвен това е адски банално!!!Всеки 5-6 тийн се мисли или за ЕМО или за ФеШъН и има по нещо с черепи!!!Какво му е хубавото да гледаш постоянно тийнове с вратовръзки на черепи,с чанти на черепи,с платненки за 1.50лв. от някой сирийски магазин на черепи,с потници и блузи на черепи,с кожени гривни на черепи и т.н. ... Само докато ги изреждам и ми се гади
Просто не знам как може дори на ЕМО-тата да им харесва тази "мода" ... Та нали точно те искат да са различни
А всъщност всички са еднакви
(Тук се сещам за една приятелка,която винаги се изцепва "Е виж ги...Две депресирани ЕМО-та облечени еднакво,с еднакви прически,а искат да са различни...Ноооо какво да се прави - простено им е...Все пак времето,което ние хабим пред огледалото те хабят в обяснения кой е по-депресиран!!!"
) Нооо все пак хора всякакви ... Щом на някой му харесват тези простутии - ми нека си ги носи
![]()
shte mi gi dadesh li i bez tva ne gi nosishПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
po temata: ubojavaaaaaam giiiiiisq shte si kopuvam edin rozof potnk na beli cherepcheta
![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Не ми харесват.Прекалено комерсиални са и всеки позьор има нещо с черепи по себе си.
Обожавам черепиГоляма слабост са ми
Като видя нещо с черепи, било то колан, шапка или тениска, си го купувам на момента
![]()
![]()
Подобни нещица
![]()
chantichkata i blyzkata sa mn sladichki![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Аз имам само колан с един череп и този колан много си го харесвам...![]()
^^ и мен ми харесват.Особенно светло синьо яке на черни черепчета.Първоначално написано от SaD_KiD
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Черепите определено бяха ултра модерни тази зима, ама БЯХА.. Вече мисля, че никой не носи, откакто почти всяко момиче се сдоби с дреха с подобни мотиви..
Не!!
отвратителни са
Зависи от черепа и къде е![]()
.. Например, мойта гордост:
Иначе разни емовски и грозни черепи налепени навсякъде.. и дума не става за тях.
Милите емовски черепчета ги мразя. Като видя някаква фешънка с такива ми е много противно. Нормален череп по-може, стига да не е пак с цел позьорщина.
Да е харесвам ги... Почти цялата се нося в черепи по някой път и тва не ме прави позьорка тъпи тъпачета !!!! Тва, че някви лапетии си накупували черепчета и се мислят за егати яките фешЪнчета не означава, че истинските са някви позита !!! Имаше някво мнение: За 1,50 блуските по сергиите - ми к'во маа като е хубава блузата що да не си я взема !?!?!? И ай стига сте приказвали за ИИИ (помнете с И се пише и изговаря) - мотата шото черепчетата са пъкнкарски, а не ИИИмовски, а някой беше изръсил глупоста кой какво праел пред огледалото и кой какво говорел вместо тва .... я не завиждай за хубавите коси шото 100% си проскубана фешЪнка ;]
Хев а найс дей битчез !Нищо лично и прощавайте ме за правописните грешки
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Имам много неща на черепи..ЛУДА СЪМ ПО ТЯХ! Даже и запалка с черепче йоупии![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ама вас кфо ви грее,че позиорите носят черепи?Да праат кфот искат,кфо като е станало комерсиално..Вие си се носите както си искате,кфо ви греят другите..Тяхна си работа,като искат да позиорстват..ДА ГО ПРАВЯТ!И е тъпо да се ограничавате така,емотата носели черепи..Аз мразя емота,значи мразя и черепи..Така ли да го разбирам? Мноо сте зле!
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
миналата пролет когат не бяха толкоа позьорски мн ме кефеха и си носех потничета блузки ала бала ама ся не! бахти позьорската история![]()
не![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Попринцип не харесвам,обаче има изключения.Една от любимите ми блузки е на черни и сиви раета с един много як зловещ черепИначе тези черепчета с панделки и сърчица много ме дразнят...
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪